Ministře Adame, odstupte!

Soudruh ministr Adam Vojtěch se jen nakrucuje před kamerami, s lékaři nediskutuje, zbaběle nejede na jejich akce, kde se jedná o budoucnosti zdravotnictví, zbaběle za sebe posílá nezkušené a hlavně nic neschopné řešit ženy, je to typický vlezdopredelista Bureše a jeho vlády!

O vánocích nám nadělil dárek jeden lék= jeden recept. Tisk trvá 2x tak dlouho, nešetří se životní prostředí, ale debilovi to je jedno, vlastně debilům vládní koalice jako celku! SUKL se utrhl ze řetězu. Tisky jsou neskutečně dlouhé, pacientům se nemám čas věnovat už vůbec. Koho si ale volí…. voli!

Nejsou léky běžné provenience, ale Adam se dušuje a lže v přímém přenosu, že jich je dostatek. HOVNO! Já už pomalu nemohu léčit ani rýmu, zase např. není Clacrinase, Euthyrox na léčbu ŠŽ a to vidí všichni, kdo chodí k lékaři, jak léky nejsou a nedostatek je vidět všude. Chybí ZÁKLADNÍ medikace, populace je OHROŽENA!

e-DPN nefunguje tak, abychom se nestresovali, nelze poslat lístky na peníze když je pacient u nás, ale 2-3 dny nejdéle před dosažením termínu 14- ti dnů, což je opruz a hlavně to bude průser, protože kdo a jak má na to myslet. To mám sem na jeden den pozvat všechny nemocné na PN? Co svátky delší jak tři dny? Který kokot tohle vymyslel? Slušně se tento jasný průser MPSV ( naše Maláčová) nedá nazvat. To prostě nevymyslíš! Na to musíš být idiot non plus ultra!

Adam kudy chodí, tudy lže a asi i krade, jak přísloví říká.

Bureš jen žvaní, naše ČSSD mu v tom zdatně pomáhá.

Stydím se za takovou vládu hochštaplerů! Stydím se před pacienty a voliči, stydím se a mám strach chodit do práce, neb lidem nemám pomalu co nabídnout.

Na druhé straně jsem rád, že ještě nepotřebuji trvale zdravotnictví a jsem rád, že se již vysokého věku pravděpodobně díky stresům nedožiju, neboť toto se přežít bez ztrát nedá. Zbytečně se do hrobu neženu a makat chci, protože mne medicína baví, ale díky takové vládě, takovému parlamentu je rok od roku hůře a hůře a toto mohu dokázat spolu s kolegy lékaři napříč celou republikou prolezlou protofašistickou diktaturou blbosti diktované Prahou a bohužel Bruselem a Washingtonem. Nejsme už samostatní a už to lepší soudruzi či soukmenovci nebude, jen válka to rozštípne. Snad se jí nedožiju…