Archiv pro měsíc: Duben 2019

Rozum má vítězit!

Míním, že:

souběžně se šířením vtipů šířit i potřebu sdílení existujících podnětů. Např. mezi občany/na sociálních sítích  popularizovat a politikům „otloukat o hlavu“ podněty tipu:  

http://www.podnety.cz/podnet-cislo-20030827183005

http://www.podnety.cz/podnet-cislo-20140429080000

http://www.podnety.cz/podnet-cislo-20111017212248

Především je ale třeba zvládnout používání FILTRU http://www.podnety.cz/vyhledat-podnety a nevolit partaje, pokud ignorují podnět http://www.podnety.cz/podnet-cislo-20130822200530

TOHLE je NAŠE civilizace!

Proč si ji stále necháme brát? To to musí být stále takovéto:

…u nás je to stejné… 
Jak správně vyplnit daňové přiznání : 
Tento článek byl zveřejněn v britském tisku. 
Na otázku „o kolik osob se staráte?“ jeden občan  napsal : 
2,1 mil. ilegálních přistěhovalců 
4,4 mil. nezaměstnaných 
 900 tis. kriminálníků v 85 vězeních 
650 kreténů v parlamentu a celou Evropskou komisi 
 Administrativa mu vrátila přiznání s tím, že jsou jeho odpovědi nepřijatelné. 
 Dotyčný občan odpověděl otázkou : 
„Proč? Na někoho jsem zapomněl?

Je to fakt?

SBOHEM ANGLIE, jak pasivní Angličané podlehli muslimům.
Předkládám vám seznam muslimských úspěchů v této zemi – v Anglii.
Tohle všechno se událo během několika roků od otevření hranic:

Starostové:

LONDÝNA                    muslim

BIRMINGHAMU         muslim

LEEDSU                        muslim

BLACKBURNU            muslim

SHEFFIELDU               muslim

OXFORDU                  muslim

LUTONU                     muslim

OLDHAMU                muslim

ROCHDALE                muslim

Následující statistika ukazuje co „dokázaly“ 4 milióny muslimů v Anglii, v zemi s 66 milióny obyvatel:

Anglie má 3000 muslimských mešit, 
přes 130 islámských soudů Sharia, 
přes 50 islámských „Sharia Councils“,
mnoho míst a předměstí, kam mohou pouze Muslimové,
78 % muslimských žen nepracuje, pobírají sociální dávky a bydlení mají zdarma,
63 % muslimských mužů nepracuje,
muslimské rodiny mající 6 – 8 dětí budou žít a bydlet zdarma.
Nový ministr vnitra V.B. –  muslim Sajid Javid

Anglický přítel, který mi přeposlal tento e-mail, to takto komentoval: „Velice, velice smutné, duch Anglie se nemůže bránit ani povstat, neboť je mrtev!“

Je to katastrofa pro celou Evropu! Pošlete to prosím dál, ať to svět vidí!!!

Zajímavé zamyšlení …
 Milan Štrupl
 
Francie je naprosto v háji a všichni by měli pochopit, jak se tam
dostali, neboť tento scénář hrozí v budoucnu i nám. Začíná to tím,
že ekonomika roste a chybí zaměstnanci pro manuální, a ne příliš
placené profese. Střední třída se má velmi dobře, bohatí chtějí
více bohatnout a rozšiřovat výrobu a vláda chce růst HDP aby
mohla disponovat s více penězi.
 
Francie má ale smůlu – pracovité Středoevropany ponechala
Stalinovi napospas spolu se spojenci – začne si tedy dovážet
muslimy a černochy. První přijdou ti schopnější a opravdu
ekonomice pomohou, ale své děti vychovávají stejně zaostalým
způsobem, jako v Africe.
 
Druhá generace je pak méně užitečná než ta první – podřadná
práce jim nevoní a na lepší nemají ani intelekt, ani vzdělání a
začne zatěžovat sociální systém a navyšovat kriminalitu, a přitom
se bouřit proti státu. Je tedy nutné si dovážet další a další
migranty a doufat, že budou chtít pracovat.
 
Jenže ti jsou ještě méně kvalifikovaní, než ti první a rovnou tedy
žádají o azyl a velká část vůbec nepřemýšlí, že by měla někdy
pracovat – stačí si udělat 3-5 dětí a z jejich sociálních dávek
pohodlně vyžijí, aniž by peníze použili ve prospěch vzdělání dětí.
 
To, co zprvu vypadalo jako ideální integrace se zvrhává v závody,
kdo víc ošidí stát. Navíc téměř všichni migranti posílají desátky z
výdělku i sociálních dávek zpět do Afriky, což slouží jejich
příbuzným jako platba pašerákům za cestu do Evropy. Počty
sociálně potřebných raketově rostou a státu dochází peníze.
Jediný, koho může stát obrat je ale střední třída. Vysokým
zdaněním jsou odčerpávány peníze od střední třídy k sociálně
potřebným migrantům a jejich potomkům. 
 

2

Ti ale, jak víte, značnou část těchto přerozdělených peněz posílají
do Afriky, zatímco pracující střední třída by je utratila ve Francii
– to způsobí postupný úbytek pracovních míst a nezaměstnanost
roste, což opět zvýší počet sociálně potřebných. Veškerá sociální
pomoc tak přichází vniveč a čím více stát přerozděluje, tím je
sociálně slabých více, a i čím dál více Francouzů se stává sociálně
slabými. Zároveň se k hranici chudoby přibližuje i kdysi bohatá
střední třída.
 
Sociální nepokoje narůstají a jelikož jsou lidé hloupé ovce, které
nechápou, jak je stát, potažmo migranti do této situace dostali,
všichni volají po sociální rovnosti a zvyšování sociálních dávek,
což ekonomickou situaci státu opět zhorší.
 
Během 3 generací dokáží migranti z Afriky naprosto rozvrátit
ekonomiku vyspělé země jako je Francie, a to jen svou mentalitou.
 
Tímto způsobem se propracuje stát do stavu, kdy už není komu
brát, aniž by to nevyvolalo povstání a nepokoje a nezbývá než do
dotáhnout do regulérního státního bankrotu!!!!
Francie již nemá kde brát, a teď už bude jen čekat na bankrot,
což položí celou tu slavnou EU!

OSTATNĚ PROČ NE- TATO DEMOGRADYCKÁ CHÁTRA NÁS V ROCE 1938 TOTÁLNĚ ZRADILA! Prosím, kde je ta hranice mezi demokracií a totalitárními zvyklostmi koloniálních zmrdů?



Tak toho Klause ml. konečně zařízli!

Hm tak dlouho to trvalo, to trapné představení, až Klause ml. odvolali ze školského výboru. %Ze měl přitom se židovskými transporty a jejich dohlížeči pravdu, to JE bohužel smutná historie, ta se jen tak nezmění, Orwell tu sice funguje na 150%, ale toto si lidé pamatují a budou. A holt ten Klaus ml na to poukázal. Tak musí z ODS a ze školského výboru.

Mám jako straník ČSSD strach, kam se posouváme, když vidím naši ministryni Maláčovou a co vidím, to by ještě šlo, ale když srší nápady, tak to je dost zlé. Ty jsou na tečku. Takže možná i mne čeká pohovor když mám jiný názor na rozhazovačnost této paní.

Klaus ml. se k tomu též vyjadřoval. Mně je jedno, kdo je z jaké party, ale zda má zdravý rozum. Ten ve sněmovně umřel již před mnoha lety s tzv. opoziční smlouvou, Takže tak. Jeden se snažil, to neměl dělat, nezapadl, tedy vypadl a už se veze.

jemu to může být jedno. On se neztratí a uživí na rozdíl od těch bendů, bartošů a dalších. I maláčových. A je mi jedno, že přítel Onderka se v nějakém TV vystoupení Maláčové zastal. Jako chlap to chápu, jako uvažující člověk si myslím, že to posral.

Tak jako to posrala ODS.

Jsme v prdeli, monsignore, part 2

Už ani nekuchají – všechno sežereme… to není oční klam

Už ani nekuchají – všechno sežereme..

   Sorry, ale to není „oční klam“ z Ameriky,

to je současná realita v EU.

Včera mi líčila známá žijící v cizině v EU,

jak její syn přijel z ČR a nastoupil do potravinářského kombinátu pro“revitalizaci a rekonstruování potravin“

a po týdnu dal výpověď,

že se vrátí do Česka

a „radši bude žrát suché brambory“,

než jakékoliv výrobky z holandsko-belgicko-německých supermarketů,

kdy se neprodané zkažené a zasmrádlé maso máchá v chemických pračkách a pak se udí,

mele na hambáče,

nebo nakládá třeba na grilování

a zbytek se používá do konzerv nikoliv pro psy

( tam jsou přísnější předpisy ),

ale pro lidi !!!

  Lidi v zemích pitomých jako u nás, 

kde byly zrušeny československé státní normy

pro kvalitu potravinářských výrobků

coby „komunistická“ buzerace výrobců !

Tady je vidět, k čemu všemu posloužil líbivý slogan havlistů „nejsme jako oni“.

A my, hlupáci, jsme si to vykládali v kladném smyslu !

Tak teď zapomeň, co jsem napsala a můžeš si dát páreček… z Alberta, LIDLu, nebo jiného EU Kauflerandu.

Říkat si při tom můžeš, že to je skutečně „božské jídlo“,

protože opravdu jen Bůh ví,

co v tom doopravdy je !!

Ale já po včerejším rozhovoru si rozhodně už nekoupím nic mletého, nebo uzeného, či jinak“revitalizovaného“.

Tomu se totiž za minulého režimu říkalo

česky a pravdivě “ mršina “

Jsme v prdeli, monsignore!

Předmluva: 
Ano, žereme opravdu jak prasata a je nám jedno, co to je, hlavně když máme plné koryta. 
Měl jsem k dispozici technologii výroby párků a různých dalších plněných masových výrobků, kterou prozradil jeden „podnikatel“ a upozornil, že takto v honbě za ziskem a v boji s neviditelnou rukou trhu „podniká“ drtivá většina majitelů společností s rozumem omezeným, co se týká kontrol, tomu se vysmál, protože půlka národa by musela být kontrolory, ale raději jsem ji nezveřejnil, protože jsem nechtěl mít na svědomí přechod drtivé většiny čtenářů na vegetariánskou stravu, i když ani tam není všechno košer.
Ti idioti, kteří neustále oblbují nedostatkem mandarinek a banánů za socialismu ať jdou do prdele a ještě dále, nevím, proč se bojí přiznat, že před tímto slavným kapitalismem si komunisté kvalitu potravin hlídali jako oko v hlavě, jelikož jsem pamětník, tak dokážu srovnat kvalitu šunky tehdy a nyní, tehdy opravdu šunka chutnala jako šunka, dnes mám silný pocit, že žeru šunkovou vodu.
Je to jako se slovy naší hymny “ český ráj to napohled“ ale opravdu jen na pohled, jinak je to neskutečný otrokářsko-feudální bordel a stejně tak je to i s potravinami, krásně načančané, až zrak přechází (lituji slepce o co přicházejí), ale když to rozbalíte, tak jsou to jen náhražkové sračky.
Pokud ty sračky nejsou zdraví ohrožující, dejme tomu, nikdy člověk neví, co žere, ale když už jsou do žrádla míchány jedy, posypová sůl, salmonela, do chlastu metanol, a spousta dalších, zdraví ohrožujících svinstev a lidi umírají, tak potom už je konec srandy a jedná se o sprosté vraždy. 
To, co zveřejní televizní kanály a stoky, je jen špička ledovce, aby se ukázalo, že kontroloři nespí, snad v žádném odvětví nezuří tak mafiánský boj, jak ve žrádle, protože lidi budou žrát a chlastat pořád.
Tolik můj komentář, další je převzato.

Nechci Vám brát iluze, ale . . .
Pokud se však podívám na kvalitu potravin, někdy si říkám, že bych chtěl dát ochutnat svým dětem to, co se tu před těmi dvaceti léty jedlo.
 
Nabídka potravin, které jsou teď v obchodech, je skutečně rozmanitá. Na straně druhé se za touto „rozmanitostí“ skrývají jen různé barevné obaly a krabičky, které obsahují prakticky totéž. Mnoho potravin, které bychom si dovedli sami vyrobit, se vozí přes půl  Evropy a zátěž exhalacemi a znečisťováním životního prostředí je větší, než  jejich samotná užitná hodnota a vliv na zdraví.
 


Do roku 1994 platily v  Československu ještě z dob minulého režimu zákonné normy, které nedovolovaly,  aby klobásy obsahovaly mouku, aby jogurty obsahovaly škrob atd. atd.Tyto normy byly zrušeny a v Česku začala doslova džungle .
 


 
Potraviny jsou dnes samá n á h r a ž k a .
 
Kravský tuk je nahrazován tukem rostlinným  (sójovým).
 
Mléko, které je nápadně podobné emulzi na chlazení obráběcích nožů, se nesrazí, nejde z něj udělat domácí jogurt. Ale stojí 18,90 Kč. No – nekupte to !!!
 
Jogurty nejsou jogurty, je to jogurtová hatlapatla, do které je narván škrob nebo želatina, aby toho bylo víc. Jsou v tom usmrceny  mikroorganismy. Ale stojí to 9,90 Kč. No – nekupte to !!!
 
Sýry nejsou sýry, ale náhražky, v nichž je mléčná bílkovina nahrazena bílkovinou rostlinnou (sója) anebo škroby.
 
Zmrzliny či šlehačka, ty se též nepotkaly s mlékem, dělá se to všechno z umělých náhražek. I v dražších zmrzlinách, které jsou deklarovány, jako mléčné  či dokonce smetanové, je pouze odstředěné mléko a zmrzlina je „zkvalitněna“ tukem rostlinným.
 
Kvalita některých másel není nic oslnivého, jsou nastavována vodou !!!
 
Většina  čokolád, prodávaných v našich obchodech, nejsou čokolády, ale čokoládové imitace  plné levných náhražek. Mezi tyto náhražky patří karabový prášek, který se vyrábí  ze svatojánského chleba, jímž se ve Středozemí krmí ovce a velbloudi.
 
České párky jsou dnes z většiny plněny sójou, moukou nebo drůbežím separátem – co je to drůbeží separát ?. Z kuřete se vyjmou prsa a stehna, která se prodají zvlášť. Zbytek – tedy kůže, kostra, hlavy i se zobáky, krky, pařáty a vnitřnosti se rozmixují, přecedí, obarví na červeno a přidávají se do párků a klobás, v případě párků do 40 Kč za 1kg tvoří se sójou, chemikáliemi, céčky atd. jejich hlavní složku. Kdo kupujete dražší párky a nemáte-li je přímo z nějaké malé  porážky, nejásejte. Tyto molitanové masokostní moučky se dnes přidávají i do  dražších párků. Jak jsme však byli ubezpečeni Informačním centrem bezpečnosti  potravin, z tvrdého strojního oddělování při výrobě separátu ( SOM – strojově  oddělené maso ) se získá velmi jemná masová pasta složená z částic menších než 1 mm, takže nehrozí žádná újma na zdraví – akorát, že to žereme !!!
Pro zajímavost – separáty se vyráběly i dříve, sušily se a používaly se jako   krmivo pro dobytek . Toto se vyrábí i  dnes. Aby tento světle bledý šurvajs získal pěknou červenou barvu, narve se tam chemie. Pro potlačení pachů ze separátu samozřejmě existují různé chemické sajrajty.
 
 
Náhražkové prefabrikáty dnes pronikají i do takových výrobků, které vypadají navenek jako salámy čišunka.
 
Různé bůčky a slanina jsou dnes vyráběny zejména z přerostlých polských prasat,  která mají jinou strukturu masa, než prasata česká, která jsou více masitá a jejich bůčky obsahují více masa. Na polských bůčcích, které se k nám jako přebytky dováží je samé sádlo, ale nekupte to. Je to bílý a bílé maso je přece dietní !
 
Hovězí maso, které obchodníci kupují od jatek jako maso z krav za pár korun, je prodáváno jako kvalitní maso z mladých býčků.
Ani milovníci ryb nemusí být ušetřeni podvodu. Máte rádi kraba? Může se vám stát, že to maso deklarované jako krabí, je z tresek.
 
Do chleba se dnes přidávají pomleté zbytky starého chleba a pečiva, které se předtím neprodalo. Stroje tyto zbytky – které se dříve dávaly prasatům nebo se  prodávaly za nižší cenu jako krmný chleba pro domácí užitkové zvířectvo – semelou  a směs je dále upravována. Přidají se speciální směsi s enzymy, pak se míchá  těsto atd. atd. a na druhém konci vyjede upečený chleba. Nevadí, že obsahuje sezam nebo mák a nebo lněné semínko – krásné ohnisko civi- lizačních chorob a alergií. Neustále se snižuje  podíl žitné mouky z dřívějších 45% – na 20%.
 
U rohlíků se neustále snižuje  hmotnost, ale i obsah tuku, (který zajišťoval křupavost), až na polovinu. Z rohlíků se stává gumová hmota, která druhý den ztvrdne a chleba je bez chuti.
Kečupy a hořčice – nejsou hořčice, je to voda s moukou nebo se škrobem, ve které  je s bídou 10% skutečného kečupu nebo skutečné hořčice. Dnes už se na některých  „kečupech“ vyskytuje na druhé straně malý název „kečupová “ či „rajčatová omáčka.“ Tyto blivajzy se v regálech tváří jako kečupy, ale viděly rajčata leda  tak z rychlíku.
 
Maso, zejména dovezené, je „nastavováno“ vodou, která je do něho  injekčně vpravována. Do některých masných výrobků je pro změnu zase injekčně  vpravována levná sójová bílkovina. Konzervy obsahují blíže nespecifikovanou hmotu, která nemá s kousky dobrého masa, které jsme nacházeli v socialistických konzervách, nic společného.
 
Landšmít, který se dřív vyráběl z masa a dal se  nakrájený opéct nad ohněm, je dnes nedefinovatelný prejt z kůží a šlach slepený obarveným škrobem, který se vám buď po napíchnutí na klacek rozpadne nebo nad ohněm rozteče.
 
Lečo s klobásou již dávno není  ta dobrá zelenina s klobásou, ale to lečo vypadá, jako by už jednou prošlo  žaludkem a ta „klobása“ je sójová.
 
Hovězí a vepřové maso ve vlastní šťávě  nezřídka obsahuje i polovinu rozmixovaných kuřecích kostí a kůží, které se dříve  mlely v kafilérkách na masokostní moučky pro zvířata. Ty „kvalitnější“ konzervy  obsahují kůže, takže když tato pochoutka na talíři zchladne, lze ji úspěšně  použít jako lepidlo.
 
Paštiky a pomazánky jsou nastavovány škrobem, moukou a drůbežími separáty.
 
 
P r o š l é maso
ze  supermarketů je očišťováno octovou vodou, nakládáno do marinád
a podáváno jako specialita k letnímu grilování.
 
Různé saláty jsou zakonzervovány tak, aby vydržely, ale skutečnou majonézu viděly leda tak z rychlíku.
 
 
 
 
Dorty a dezerty jsou vyráběny z náhražek, stejně jako různé oplatky a tyčinky.
 
Sirupy nejsou vyráběny z ovoce, ale jedná se o vodu z cukrem, ve které je ovocná příchuť.
 
Z českého piva se povětšinou staly „europatoky“ univerzální chuti vyrobené v systému CKT/HGB, který „přeskakuje“ klasické zrání a dokvašování v ležáckém sudu. Univerzální jsou následky požití těchto chemikálií – rektální zvracení čili sračka. Skalní pivaři dnes přecházejí na 11° pivo, které má aspoň trochu úroveň dřívější  desítky.
 
Některá šumivá vína se nedělají tradičním zráním, ale vyrábí se jako sifón. Víno, které má úroveň vín krabicových, se nasytí CO 2 a prodává se v  regále jako „šampáňo.“ Vzadu na vinětě se lidé s dobrým zrakem mohou dočíst, že se jedná o perlivé víno.“ A dalo by se pokračovat.
 
Pokud si někdo myslí, že když si koupí dražší výrobek, či dokonce výrobek značkový, že je zaručena vyšší kvalita, je na omylu. I značkové výrobky, prodávané v rámci celé Evropy, jsou v Česku vyráběné z náhražkových surovin.
 
Zmrzlina MAGNUM, která stojí stejně v Česku i Španělsku, se v EU vyrábí z  mléka, v Česku z levnějších rostlinných tuků.Takových a různých dalších šmejdů žereme stále více a více, ale nezoufejme, bude hůř – podíl výrobků se stále vyšším obsahem náhražek bude růst.
 
Takové chuťovky, jako např. „dietní“ drůbeží hamburgry, které se skládají z poloviny z  drůbežího separátu a z druhé poloviny z vepřových kůží, jsou jen začátkem  dalších inovací. Složení výrobků, které se uvádí na jejich obalech, bude psáno  stále menšími a menšími písmeny, aby si ho už nemohli přečíst ani ti, co mají  zrak v pořádku.
 
Čekají nás doby, kdy budeme doslova „žrát“ takové potraviny,  jaké známe z francouzského filmu Křidýlko nebo stehýnko, přičemž autoři se budou  inspirovat českým filmem „Návštěvníci“, kteří jedli amarouny.
 
Zatím jíme potraviny, které vypadají jako tradiční, ovšem jejich náplň je „božská“ – jen Bůh ví, co v tom je !!!
 
Samozřejmě, že se dají koupit i dobré potraviny. Párky, které obsahují maso, jogurty bez želatin a škrobů, křupavé rohlíky, co vydrží do příštího dne, kečupy z rajčat apod. Je to však luxus !!!
 
Ano, to co bylo za socialismu standardem a normou – je dnes luxusem.
 
Stát bohužel dělá v dnešní době na lidech určitou formu podvodu, týkající se jejich spotřebního koše, potažmo životní úrovně. U potravin se sice vychází z jejich hmotnosti, nikoliv však kvality.
 
V Německu si takový bordel výrobci dělat nedovolí. I levné výrobky tam mají svoji úroveň, např. nejlevnější špekáček za 1,45 euro obsahuje 70% masa, v Česku  za stejnou cenu koupíte „špekáček,“ který obsahuje pouze 27% masa.
 
Česko se v  posledních letech stalo popelnicí či odpadkovým košem Evropy.
 
JUDr. Jaroslav Janeček
advokát, rozhodce při Hospodářské a Agrární komoře ČR
správce konkurzní podstaty u Obchodního oddělení Městského soudu v Praze
člen Syndikátu novinářů

Upozornění, nekoukejte na to před obědem!