Tak toho Klause ml. konečně zařízli!

Hm tak dlouho to trvalo, to trapné představení, až Klause ml. odvolali ze školského výboru. %Ze měl přitom se židovskými transporty a jejich dohlížeči pravdu, to JE bohužel smutná historie, ta se jen tak nezmění, Orwell tu sice funguje na 150%, ale toto si lidé pamatují a budou. A holt ten Klaus ml na to poukázal. Tak musí z ODS a ze školského výboru.

Mám jako straník ČSSD strach, kam se posouváme, když vidím naši ministryni Maláčovou a co vidím, to by ještě šlo, ale když srší nápady, tak to je dost zlé. Ty jsou na tečku. Takže možná i mne čeká pohovor když mám jiný názor na rozhazovačnost této paní.

Klaus ml. se k tomu též vyjadřoval. Mně je jedno, kdo je z jaké party, ale zda má zdravý rozum. Ten ve sněmovně umřel již před mnoha lety s tzv. opoziční smlouvou, Takže tak. Jeden se snažil, to neměl dělat, nezapadl, tedy vypadl a už se veze.

jemu to může být jedno. On se neztratí a uživí na rozdíl od těch bendů, bartošů a dalších. I maláčových. A je mi jedno, že přítel Onderka se v nějakém TV vystoupení Maláčové zastal. Jako chlap to chápu, jako uvažující člověk si myslím, že to posral.

Tak jako to posrala ODS.