Co podlého se nyní děje v této zemi?

 Kdyby nebylo pana Svatoše a jeho článku MAP 1108, tak se vůbec nedozvíme, že 3. března má být Rakušanem podepsána v Bruselu dohoda o uprchlících. O tomto svinstvu bychom vůbec nevěděli. 

Bezostyšně to podepíší přestože dobře vědí, jak touto dohodou naší zemi a našemu lidu uškodí.!!!

 Takže, pokud to Rakušan nebo někdo jiný podepíše – pošlou nám sem ty nejhorší uprchlíky ze všech, zabijáky, nemakačenka, a ještě je máme platit, živit, a dávat jim byty. V této souvislosti je třeba upozornit na vysoké pokuty , které navrhuje Válek v Pandemickém zákoně. Díky těmto přemrštěným pokutám lze totiž snadno mnoho lidí připravit o majetek, 

a hned budou byty pro uprchlíky, přesně podle plánu EU.

 Pro naše lidi tato vláda nedělá nic, aby jim ulevila. Jde jí jen o upevnění své moci, aby nám mohli víc a víc ubližovat, zničit nás jako národ a strčit nás do otroctví EU. 

Co je to za vládu, která ničí svůj vlastní lid? 

Když je pozorujete, je to jen arogance a výsměch nám všem. Touha po moci, po vlastním obohacení, je to bezcitnost, bezohlednost, nezodpovědnost – takto se dají charakterizovat. A když jsou v Bruselu, tak úsměvy nešetří a mohou se přetrhnout, aby se jim co nejvíc zavděčili.

 Lidi, bombardujte Fialu, vládu, Rakušana, nedovolte, aby to podepsali 3. března 2022 a ani nikdy jindy. 

Pokud to podepíší, v naší krásné zemi už nebude bezpečno, bude se zde znásilňovat, vraždit, krást, a policie to bude přehlížet, jako se to dělá v sousedních západních zemích, i v Rakousku.

 Možná už je zapotřebí Generální stávka! Měli bychom se spojit a stávkovat za odstoupení vlády a odejít z EU. My tu žádné uprchlíky nechceme. 

Vláda jedná za nás, bez nás. Nikoho se na nic neptá, jako ve všem.

 Tato vláda byla zvolena podvodem –jako společná pětikoalice . 

Toto vše, co se teď děje, měli v úmyslu už dávno, proto se spojili. Když má sedět Válek v parlamentu, protože se jedná o zákon pandemický, který navrhl, tak tam vůbec není. Když ho předsedající vyzve, aby přišel, že by tam měl být přítomen, po telefonu slíbí, že přijde za minutku, ale vůbec se tam neukáže, až ke konci. Při projevech poslanců si hraje karty, vůbec ho nezajímá, o čem se tam mluví, co se komu nelíbí, nikoho z vlády to nezajímá. Vědí, že mají většinu, a s pohrdáním čekají až to skončí a mohou to dotlačit ke schválení. Včera se Válek před médii vychloubal , jak ten zákon už protlačí, a když nakonec zjistil, že jejich poslanci nejsou v práci a že je jich ve sněmovně málo, najednou byla chůze přerušena, že to dotlačí v pátek.

Jaké svévolné a zvrácené chování ! 

Kdyby to udělala druhá strana, to by byly všude tučné titulky!

Pohrdají občany, odborníky, opozicí, pravidly PS i ústavními zákony. Dělají si co chtějí a vlastní občany ženou do záhuby!