Atentát na Boeing

CELÝ SVĚT LITUJE NACISTICKOU ZELENSKÉHO UKRAJINU A NIKDO SE NESMÍ DOZVĚDĚT PRAVDU O NAŘÍZENÉM LETECKÉM ATENTÁTU NA CIVILNÍ LETADLO MALAJSKÝCH AEROLINIÍ S 300 CIVILINÍCH OBĚTÍ….. HANBA USA,EU ZA SCHVALOVÁNÍ MASOVÝCH VRAHÚ.

Boeing – 2014. Tak to všechno časem vyplouvá na povrch. Teď se z Putina dělá gauner – když ho chtěli sestřelit, tak si střela našla jiný cíl.
Vrah Boeingu nad Ukrajinou je známý ! Tak už je to konečně venku. Pamatuji si, že dokonce Rusové doložili satelitní snímky i s rozlišením čísla letounu, který letadlo sestřelil. Proto skončila činnost komise dřívější a v té nové nesměli být ruští zástupci. Pravdu ale nelze umlčet, vždy vyjde najevo. Tak už ho našli ! Proč naše média mlčí ? Vrah 300 lidí v malajsijském letadle je známý, „on jen vykonával rozkazy“. Prezident Porošenko ho osobně odměnil, aby mohl zdrhnout k Saudům do emirátů … JMÉNO MASOVÉHO VRAHA nevinných lidí je: DMITRIJ JAKACUD. Ukrajinský SU-25, který sestřelil „Boeing“, pilotoval Dmitrij Jakacud. Generální štáb Ukrajinské armády vytrvale popíral přítomnost svého letadla na obloze nad Doněckem, když byl sestřelen malajsijský boeing. Nicméně v průběhu nezávislého vyšetřování získali experti důkazy o přítomnosti čtyř stíhaček SU-25, čísla na trupu 06, 07, 08 a 38, 299. Perutě letectva Ukrajiny dne 17. července 2014 ve vzdušném prostoru Ukrajiny. O tom je nový dokumentární film žurnalisty Andreje Kuraulova „Jak zemřel ,Boeing ?“ V dokumentu jsou soustředěny a presentovány všechny nejnovější informace o zničení „Boeingu“ ve vzdušném prostoru Ukrajiny. Nezávislé vyšetřování expertní skupiny dokázalo, že v osudný den bylo malajsijské letadlo sestřeleno ukrajinskou stíhačkou SU-25 s palubním číslem 08, kterou pilotoval podplukovník ukrajinského letectva Dmitrij Jakacud. Pravděpodobně došlo k záměně s letadlem, kterým se vracel Putin z cesty po Jižní Americe v tom čase a v té jisté letové trase, ale před ukrajinskými hranicemi byl jeho let odkloněn na Bělorusko. I o těchto přípravách atentátu na Putina Rusi věděli a komunikace na vojenské frekvenci to potvrzovala souhlasem Obamy ! Ode dne tragédie až do současnosti původce tohoto zločinu se podle výsledků vyšetřování nachází ve Spojených arabských emirátech. Též zmizela děvočka, která ten den dělala řízeni letového provozu nad Ukrajinou.