Žereme odporný zkurvený kapitalistický hnus!

Který kretén to tenkrát zvonil klíčemi od svého majetku, o který vbrzku přišel??? A dobře vám tak, vy hovada!

 Host si objedná pivo.> Hospodský: „200 korun.“> „Cože???? Cože??? 200 korun??? Stojí přece padesát, a to i s  tringeltem!“> „Dnes 200.“> „Co to má, sakra, znamenat?“> „Máme nové nařízení, vysvětlím: 50 korun je pivo, 50 je na pomoc Ukrajině, 20 jde na pomoc evropským zemím, které uvalily sankce a nejsou členy EU, no a zbývajících 80 jde na fond EU, který pomůže sankce zachovat.“> Host ohromeně kouká, ale po chvíli vytáhne dvoustovku a tiše ji podá hospodskému.> Hospodský vezme peníze a vrátí hostu 50 kaček.> Host nechápe: „Co to zase je? Říkal jsi, že pivo je teď za 200, proč mi vracíš padesát?“> Hospodský: „Došlo pivo…“

Díky těm současným vládnoucím sviním napříč tzv. Západem máme kašel po viróze ne týden, ale 2-3 měsíce, máme rakovin, jak jsme nikdy neměli, mohu potvrdit svou vlastní prostatou, máme vše v prdeli a ještě řveme, že nemáme rádi UKRAJINSKOU válku! A já se ptám: JEN UKRAJINSKOU? Vy odporná hovada: a to vám od roku 1945 nevadila žádná jiná VÁLKA? To se serete teď JEN do té UKRAJINSKÉ? Co jste to za zvířata! Prasata!!!

Já nenávidím JAKOUKOLIV válku KDEKOLIV na planetě Zemi! A co vy- dobytku hnusnej, závistivej a udavačskej?! Reinhardt Heydrich spolu Josephem Goebbelsem mají v pekle radost, že i Bůh se křižuje a Hitler se tetelí! Lucifer si ale na vás čas udělá….