ČT sděluje:

Včerejší ČT 24, 9.6.2022 : Regio Jet zahajuje provoz na trati Praha- Lvov- Kyjev. Kurva štelung tak kde je ta válka? 

Rychlíky sa budů proháňat po Ukrajině jak Němci za Protektorátu po Česku,

Česko tam sere za miliardy vojenského vercajku, živíme a ubytováváme tady statisíce utečenců. Utečenců před čím, když tam svištijů rychlíky?

Cigáni z Mukačeva a Užhorodu, kde nevjeďá jak ruský voják vypadá, tady už otravují 3. měsíc a  vyvalujů sa na trávě u nádraží v Brně a v jiných destinacích po ČR  jak já Ottoš z Poštorně na dovolenej v Chorvatsku. Rozdíl je enom v tem, že já si to v Chorvatsku všecko platím sám a tito výletníci, kteří utekli ze svého svrabu kde ani válka nebyla, dostanů od českých blbců fšecko on inclusive a nestojí jich to ani kačku.

Když jízdenka Praha- Lvov je v Regio Jetu  za 229,-Kč, tak na Mukačevo a Užhorod to nepřeleze 2 stovky. Tak jim nahažte ty rance hafrloků do vlaku

i s něma a dejte ,vládo ČR, za ně poslední 2 stovky na vandr odkud přišli.

Jinak sa to tady bude povalovat dalších 20 jejich generací. A našich 20 generací bude proklínat nás, co jsme to sem nechali zatáhnout za povaleče, které musí ještě i oni živit. 

Cajzl uvolní další finance pro drogově závislé uprchlíky z Ukrajiny. Nefoukáte jim už trochu moc do řiti? Maximálně flašku Šaratice, která by jim zrychlila krok do jejich domoviny. Host do domu, čagan do ruky. Říkal už stařeček Pagáč v Slovácko sa sůdí.