Kam až a jak se může zpronevěřit lékařskému stavu a ubližovat mu takový debil?

Já se nedivím, že lidé často lékaře nemají v oblibě a nevěří jim! Přitom důvěra mezi pacientem a lékařem je základ pochopení struktury léčby. Placebo efekt má až 1/3 pozitivity na danou léčbu, je-li harmonie mezi lékařem a jeho pacientem. Naopak kvůli vakcínám proti covid-19 nastoupil v populaci jasný NOCEBO (negativní) efekt a lidé pak odmítají i ty vakcíny, které nám životy opravdu zachraňují. Jenže to by ve vedení státních zdravotnických organizací nesměli sedět jako žába na prameni hajzlové, kterým jde jen o výdělek do vlastní kapsy a na lidi totálně kálejí!

Jak pak tak mám přesvědčovat pacienty o tom, že to s nimi myslím dobře….

Chce to důchod natvrdo (PraSe již jsem 1,5 roku) a vykašlat se na to, co ty kurvy ve vedení státu a zdravotnických organizací předvedly, předvádějí a brzy opět předvedou!

Na mé místo by měla přijít nejlépe dr. Bayerová….Garanta mám a umím jej dělat.

Chtěl jsem být zodpovědný vůči pacientům a nechal jsem se opíchat sračkami hnedle 3x. Když teď vidím, kolik lidí mělo/má vedlejší účinky a kolik jich na tu sračku zakalilo, tak si myslím, že i ta moje rakovina prostaty prostě díky zdevastovanému imunitnímu systému přišla o aspoň 10 let dříve, než bych se jí dočkal kvůli své posrané rodinné anamnéze! A TO MI NIKDO NEVYMLUVÍ!!!