Všichni jste blbci, jenom JÁ jsem letadlo!?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Provokace-a-Zaklekli-ho-spravne-Po-zdeseni-z-Babise-prislo-i-neco-jineho-710514

Chlapi, co tuto zkurvenou práci MUSÍTE dělat, jsem na Vaší straně- Vy si jak vidím nemůžete mezi dvěma hromádkami sraček vyprat, vždy budete perzekvováni! Mnoho policistů odchází právě proTO!

Z tohoto je jednomu na bluití:

Rakušan na sociálních sítích k chování policistů napsal, že chápe zděšení veřejnosti z toho, jak se konkrétní policisté chovali.

„Naprosto chápu rozhořčení a zděšení veřejnosti ze včerejšího zásahu policie a zcela ho sdílím. Jsem rád, že policie ústy policejního prezidenta zákrok jednoznačně odsoudila a bude ho řešit. Až Policie zásah prošetří, osobně se seznámím se závěry. Policie musí zajišťovat pořádek a bezpečí přiměřenými prostředky, s rozvahou a především nestranně a předvídatelně. Nesmí budit dojem, že funguje jako ochranka jakéhokoliv jednotlivce nebo individuálního zájmu,“ napsal na Facebooku. „Detailní prošetření excesu, kázeňské postihy pro chybující policisty, představení taktiky PČR při podobných akcích a také to, aby byli policisté v těchto případech vždy viditelně označeni. To budu požadovat od Policie na pondělní schůzce s policejním prezidentem. Se závěry naší schůzky seznámíme veřejnost,“ dodal posléze.

Takový slizký parchant na MV nepatří!

Plejádu reakcí zakončil starosta pražských Řeporyjí za ODS Pavel Novotný.

„Zakleknutý chlapec sebral reproduktor a utíkal s ním pryč. Byl zakleknut správně. Policista zaslouží své za kšiltovku, co nosil na hlavě, protože ji tam dostal. Debil. Ale zaklekli ho správně. Že je 14tiletý autista nemohli vědět. Kradl. Nečekám, že to někdo pobere,“ napsal starosta.

A má pravdu, předsedo! I tento má pravdu:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Utoky-policie-na-lidi-Kalousek-zdesen-710398

Inu. staronový ZMRD:

Odpůrkyně Babiše Gažáková vystupovala na akci proti někdejšímu premiérovi. Podle jejích slov do ní někdo neustále žďuchal, a tak danému muži dala po skončení akce facku. Následně byla zadržena – policistou v civilu, který se podle ní nelegitimoval.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Z-karierniho-komunisty-kariernim-demokratem-Vyoral-o-generalovi-co-prevlekl-uniformy-A-ani-podpora-od-Zdenka-Sveraka-to-nezachrani-710516