Advokátka Hamplová- souhlas se vším!

Známá advokátka alarmuje.
Zakročit má Zeman.
Advokátka Jana Zwyrtek Hamplová se přidala k rostoucímu zástupu lidí požadujících demisi vlády Petra Fialy. Vláda podle ní nezvládá špatnou ekonomickou situaci, je naivní v zahraniční politice, rozhazuje miliardy a preferuje zájmy EU nad zájmy českých občanů. Hamplová proto žádá prezidenta Miloše Zemana, aby nastolil vládu odborníků a svolal předčasné volby.
Po důkladné úvaze, jako zcela nezávislý člověk a se vší vážností vyslovuji: Tato vláda musí ODSTOUPIT,“ píše na Facebooku Hamplová a přidává výčet důvodů. Vláda naprosto nezvládá situaci v zemi a nechává lidi osudu. Její naivita a gesta v zahraničních vztazích nás ekonomicky i politicky ničí. Česká republika začíná být tím, jak přeceňuje svůj vliv, mezinárodně směšná,“ hodnotí advokátka situaci kolem války na Ukrajině a rostoucí inflace. Řada členů vlády má podle ní problémy se zvládnutím základních logických úsudků. Vláda se nebrání cenzuře, plánuje ji a kádruje své soupeře v diskusích,“ vadí dále Hamplové. Aktuálně hrozí rozprodáváním státního majetku poté, co rozházela miliardy,“ naráží na slova šéfky TOP 09 Markéty Pekarové Adamové o prodeji pivovaru Budvar. Hamplová se dále zmiňuje o vakcínách proti covidu a vrací se k válce na Ukrajině. Vláda nadále hodlá platit stamiliony za nepotřebné vakcíny sporné kvality. Ohrozila zemi a zatížila samosprávu a své občany příchodem obrovského množství lidí bez jakékoli jejich kontroly a na účet našich občanů. Zájmy jiných zemí a pokyny EU trvale preferuje před zájmy České republiky,“ dodává Hamplová, podle níž už vláda má minimální důvěru občanů. Na řadě je teď podle Hamplové prezident, který by měl jmenovat vládu odborníků. Vláda těchto kvalit by měla ihned odstoupit.
Prezident by měl jmenovat vládu odborníků, která zachrání, co se ještě zachránit dá. Prezident by měl vyhlásit co nejdříve nové volby,“ píše Hamplová, že pokud se nic z toho nestane, lidé by měli dát nahlas najevo svůj nesouhlas. Komu slouží vlastizrádná Fialově slepenecká vláda je otázkou a každý den a pro každého českého občana. K přemýšlení všem, kteří se necítí jako ovce a u nichž nepřevládl fialový mediální brainwashing (vymytí mozku).
Bůh a slušně myslící lide nás chraň před nevratnými kroky zákeřných fialových pokřivenců a mentálních diletantů, jež se Rycheckého podvodem posadili v Česku do pozic nám vládnoucích NADLIDÍ. Pevné zdraví vstřícným, moudrým a slušným.