Kde je pravda a kdo je kokot?

Zmr. Fijala se svou svitou jsou na dovolené. Nic proti, kdyby nežvanili něco o tom, že MY jako ČR jsme ve válce s RF! Kurva, který velitel a vládce státu napadeného jiným státem si klidně odcestuje na dovolenou a národy svého státu nechá vystaveny útočníkovi?!?

  1. Zmr Fijala lhal, lže a bude lhát! My nejsme ve válce s Žádným státem tohoto pokleslého světa. OK- jeďte si pak vládo a Fijalo třeba do prdele na pak zaslouženou (sic!) dovolenou. Ale pak prosím- nevracejte se! NIKDY!
  2. Zmr. Fijala nás do nějaké války zatáhl, byť nevíme o ní, že by byla vyhlášena, ani prd. Pak KURVA co je to za vládu, které se podaří v době války odtáhnout si válet koule a stydké pysky na jakoukoliv dovolenou? Je Putin na dovolené? Je Zelenskyj na dovolené? Byl svého času Hitler, Churchil, Stalin či Roosevelt nahrazený Trumanem na dovolené v době války? KURVA- BYLI???? Hovno Fijalo- makali pro SVÉ národy ty fijalovej hnuse! Vy kteréni, co jste TOHLE volili, už se fackujete před zrcadli? Rychle si kupte konopný provaz, než je ti vaši hajzlové zdraží!