Brambory ze ŠkorňuvkyTak proto nám o tom doktoři neřekli, přišli by o kšeft!!!
Přesně si pamatuji na dnes již zesnulou Ljubu Skořepovou, která dávno,snad před
dvaceti lety, říkala v radiu totéž.Měla malou zahrádku, kde si pěstovala tři brázdičky
brambor, ze kterých si denně vyrýpla brambůrku, otřela do zástěry a snědla ji jako
jablko. Brambora !!!Mám osobní zkušenost a můžu doporučit. Jeden čas mě dlouhá léta
trápil žaludek, kyselost i bolení. Jedl jsem sodu, gastrogel či všelijaké ty antacity.
Jednou mi poradila jedna doktorka ostrouhat syrový brambor na struhadle a sníst to
normálně lžičkou. Opravdu to účinkuje. Okamžitá úleva, i od bolesti.(Tu doktorku to prý
naučila ještě její maminka. Ale asi to bude docela známá medicína. Důležité je, že to
fakt funguje.