Bramborová šťáva

Brambory ze ŠkorňuvkyTak proto nám o tom doktoři neřekli, přišli by o kšeft!!!

Přesně si pamatuji na dnes již zesnulou Ljubu Skořepovou, která dávno,snad před

 dvaceti lety, říkala v radiu totéž.Měla malou zahrádku, kde si pěstovala tři brázdičky

 brambor, ze kterých si denně vyrýpla brambůrku, otřela do zástěry a snědla ji jako  

jablko. Brambora !!!Mám osobní zkušenost a můžu doporučit. Jeden čas mě dlouhá léta

 trápil žaludek, kyselost i bolení. Jedl jsem sodu, gastrogel či všelijaké ty antacity.

Jednou mi poradila jedna doktorka  ostrouhat syrový brambor na struhadle a sníst to 

normálně lžičkou. Opravdu to účinkuje. Okamžitá úleva, i od bolesti.(Tu doktorku to prý

 naučila ještě její maminka. Ale asi to bude docela známá medicína.  Důležité je, že to

 fakt funguje.