Kvůli Fijalovému hnusu mám nejen já problémy platit elektřinu!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Takze-vylety-do-Kyjeva-Fiala-pod-palbou-Je-zle-kvuli-zprave-o-nejvyssim-zdrazeni-elektriny-v-cele-EU-719143

Je normální, abych v domě, kde bydlí DVA lidé, aniž by elektřinu potřebovali na topení, vaření, ale jen na svícení či elektroniku, mi SPP dnes napsala, že od 15.1.2023 z 2100 mám platit 7300! HOVNO! Tak nasrat Fijylovej hnuse! Co děláš pro nás, co tady dřeme, aby ses ty a tvoje věrchuška měli dobře? Uvidím jak ČEZ ale nevím, kdo je tady větší svině jak tvoje zkurvená (ne)vláda!!!

Kurva- kdy tento blbý národ vyjde do ulic dostatečně ozbrojený, kdy policajti, hasiči, měšťáci a další represivní služky pochopí, že je v jejich zájmu chránit daňového poplatníka a ne darmožrouty a chuje! Jste všichni ubožáci, když neumíte chránit své rodiny, opravdové základy státu!

Milí pacienti- nebojte se se, že se ztratím v důchodu. Ty Vámi zvolené svině mi to prostě nedovolí a navíc já Vás mám, na rozdíl od Vámi volených parchantů, a to si představte- RÁD! A tak dokud udržím moč, stolici a myšlenku, budu na Vaší straně! Byl jsem člen KSČ a pak ČSSD- bohužel obě strany se odchýlily od toho, čemu já říkám- být na straně člověka a národa!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Navrat-zivotni-urovne-Cechu-o-50-let-zpet-Drtiva-predpoved-Narodni-rada-obnovy-dnes-vystoupila-719488