Někomu to trvá déle, někdo prozře dříve!

talové považují Fialu z Česka za tupé hovadoZ Evropského parlamentu: – Italští Europoslanci v čele s Matteo Adinolfi označili EU pod vedením Fialy za nejhorší od doby vzniku a Fialu považují za tupé hovado (nevšimli si, že je profesorem a expertem na Barmu, pardon, už dávno přejmenovanou na Myanmar …?!?).- Německý poslanec Gunnar Beck a jeho strana o českém předsednictví řekli, že je naprosto chaotické, a může vést díky neschopnosti českého premiéra až k rozpadu EU (to by zase až tak nevadilo …!?).

  • Slovenský premiér Heger Fialovi rovnou vzkázal, že ho Slovensko poslouchat nebude, protože prý není důstojný partner. – Řecko v čele s EU poslankyní Evou Kaili pohrozilo Fialovi blokací jakýchkoliv jím sjednaných opatření z důvodů naprosté ignorace při řešení řecko – tureckých sporů.
  • Francie Fialovi vzkázala, že nebude v případě nouze nikomu dodávat žádnou energii.
  • Španělsko a Portugalsko se naprosto distancují od úsporných opatření nařízených z EU pod Fialovým vedením.
  • Pobaltské státy jsou zděšeny nic neděláním České vlády v oblasti energetiky (jejich euro poslanci o Fialovi řekli, že je možná teoretik politolog, ale naprosto neschopný politik).
  • O Maďarsku a jejich názorech na Fialu by byl hodně dlouhý článek …Jedno se Fialovi musí uznat. Je schopen zlikvidovat naprosto vše, co kdy fungovalo, ať v měřítku ČR nebo celé EU.

Takže svým způsobem, pokud on bude ten, kvůli komu se EU rozpadne (mnozí to považují za dost pravděpodobné), tak mu ještě rádi na pozdrav zamáváme.

Takže, Fialo, ty opravdu nic nechápeš a stále meleš svou frázi, že je vše v pořádku a nic se neděje? České firmy krachují po stovkách, lidé, kterým už přišlo energetické vyúčtování, jsou zralí na sebevraždu, ale vše je OK ? Ten titul likvidátora všeho, na co sáhneš, ti právem patří.

Jsem velice rád, že ti nadávají snad všichni, aspoň v EU … Zřejmě i tam je s tebou nespokojena a za neschopnost tě kritizuje pouze „hrstka dezinformátorů“ …?!

Že ti není hanba držet se koryta za každou cenu, to snad čekáš na defenestraci?