Tak jsem si nasral…

USA – vakcíny zrušené oficiálně

I na fb bylo jako novinka, že europoslanec žádá o odstoupení Leynové, ale při tom video kde to žádá kolovalo už před měsíci. Jako oprávněnou žádost to tehdy schválila i euroombudsmanka. A co se stalo? NIC. Včera s tím přišla naše televize, ta si asi dříve netroufla. Paní Leynová prosazovala, asi si pěkně nahrabala na neověřené chemii a prali by to nás dodnes?! My sloužili jako pokusný králík, ale kdo si troufl doporučit to dětem, ten patří za mříže.

USA – vakcíny zrušené oficiálně

Přeposílám.!!!

Věděl jsem, že lékaři a vědci v USA podali na výrobce vakcín žalobu, ale nevěřil jsem, že v současné době u soudu uspějí. K vůli návštěvy divadel mám v sobě tři. No snad to dožiju do smrti. 

Tak jsme se dočkali, – ZDRAVÝ ROZUM + SPRAVEDLNOST ZVÍTĚZILY ! ! ! 

(satisfakce pro hanobené a pronásledované NEOČKOVANÉ)

POTĚŠUJÍCÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY, ale špatné zprávy pro již očkované .. 

Po  rozsudku v USA už se nemusíme bát diktátu povinného očkování zdraví poškozujícími pokusnými vakcínami, neboť spravedlnost zvítězila, UNIVERZÁLNÍ OČKOVÁNÍ ZRUŠENO! 

Nejvyšší soud USA na důkaz velkého vítězství svobody zrušil všeobecné očkování!  

Američtí „specialisté“ na infekční choroby Bill Gates, Antoni Fauci a Big Pharma prohráli žalobu u Nejvyššího soudu USA tím, že nedokázali, že jejich vakcíny za posledních 32 let byly bezpečné pro zdraví občana! 

Žalobu podala skupina vědců vedená senátorem Robertem F. Kennedym Jr., který na základě velmi podrobného testování vakcín prohlásil: „Novým vakcínám proti Covidu je třeba se za každou cenu vyhnout !!!“ 

Naléhavě apeloval veřejnost informovat o dokázaných souvislostech s očkováním proti Covid-19:  

V historii očkování poprvé použité tzv. mRNA vakcíny nové generace přímo zasahují do genetického materiálu pacienta, a tím pozměňují individuální genetickou podstatu, což je genetická manipulace, která byla již v minulosti zakázána a prohlášena za trestný čin, viz 

 Norimberská smlouva z roku 1945. §Takzvaná vakcína COVID Sars 2 není tradiční vakcína.  

Tradiční vakcína měla vždy stejný základ a jediný účel. Byl to vždy samotný patogen, mikrob nebo virus, který byl oslabený, tedy neškodný, a vpraven do těla za účelem, aby produkoval protilátky.  

Součást „vakcíny nové generace“, skupina mRNA (Messenger Ribonucleic Acid) má přídavnou funkci. Jakmile se mRNA dostne do lidské buňky, přeprogramuje buněčnou RNA a RNA buňky zase přeprogramuje normální DNA buňky, které začnou produkovat další protein. Jinými slovy, tato nová vakcína je nástroj genetického ovlivnění! V důsledku bezprecedentního očkování mRNA již očkovaní nebudou moci pokračovat v léčbě příznaků vakcíny.  

Očkovaní lidé budou muset přijmout následky, protože již nemohou být vyléčeni pouhým odstraněním toxinů z lidského těla, stejně jak tomu je u osoby s genetickou vadou (jako je Downův syndrom, Klinefelterův syndrom, Turnerův syndrom, genetika srdečního selhání, hemofilie, cystická fibróza, Rettův syndrom atd.), protože genetická vada je věčná!  

To jasně znamená: jakmile se dřív nebo později po vakcinaci mRNA rozvine symptom očkování, žádný terapeut nebude schopen pomoci, protože poškození způsobené tímto typem očkování bude geneticky nevratné. 

https://1scandal.com/etats-unis-la-cour-supreme-annule-la-vaccination-universelle/

BRAVO ROBERT KENNEDY JR.  !!!!  

Tímto všechny země světa, občanské organizace a my všichni, kteří bojujeme proti tomuto ZHOUBNÉMU OČKOVÁNÍ, máme skutečně vědecky potvrzeny úmyslné, zločinecké cíle vakcíny, která má zredukovat počet obyvatel planety. Za trest by všichni ti „nadlidé“, co ji vymysleli, měli být povinně očkováni několika dávkami, – pochopitelně násilím, tak jak to jejich propaganda nařizovala nám … A spolupachateli jsou i bezpáteřní poskokové naší vlády za to, že nepustili ke slovu naše vynikající lékaře a vědce, kteří na zhoubnou nebezpečnost vakcíny upozorňovali od začátku …, za čož byli hanlivě označováni jako „dezinformátoři“ a národ štván proti nim… Kdyby ti naši vládnoucí despotové nebyli s hanbou jedna ruka, tak se jim teď dodatečně a veřejně omluví … 

Stejný proces zakázal i vakcíny, používané v posledních 33 letech, kde se nepodařilo prokázat jejich bezpečnost. 

Takže závěrem: Proticovidová VAKCÍNA SMRTI porušuje NORIMBERSKOU smlouvu z roku 1945 o ZÁKAZU GENETICKÉ MANIPULACE, neboť 

její mRNA skupina pozměňuje lidskou DNA (nyní jsou TRANS-LIDSKÉ!). Důsledky jsou nevratné.  

PROSÍM, SDÍLEJTE TYTO CENNÉ INFORMACE!