Sebrali jste majetky ruských oligarchů, seberte to i těmto většinou hledaných ukrajinských kolegů!

To ale vy typičtí moralistní zbabělci neuděláte, protože si vás platí!

Jde spíše o to, že hlavní vedoucí UK vyskakuje rudý vzteky, že se mu málo pomáhá – tedy ze světa, ale na své vlastní kolegy miliardáře si nevzpomene.
Pročpak nějakou tu miliardu nevytáhnou na „oltář vlasti“ a své krajany-uprchlíky nepřivinou na svá vlastní monacko-vilová prsa?

„Prapor Monako“ je ironická přezdívka pro velké množství ukrajinských milionářů a miliardářů, kteří prchli z válkou zdecimované země do prosluněného Monaka. Před válkou Ruska proti Ukrajině, která trvá již téměř půl roku, utekli mnozí ukrajinští milionáři a miliardáři na Azurové pobřeží, kde jsou ale celému světu na očích, upozornil list Ukrajinska pravda. „Obscénní množství neslušně bohatých ukrajinských uprchlíků“ ironicky překřtil na „prapor Monako“.
Videoreportáž zaznamenala již statisíce zhlédnutí.
https://www.youtube.com/watch?v=P2ZOBFFvXFw

„To, co jsme viděli, je v příkrém rozporu s tím, co Ukrajina a Ukrajinci prožívají šestý měsíc. Azurové pobřeží je jedním z oblíbených míst pro letní dovolenou světových elit. Proto je těžké pochopit, proč se ukrajinští milionáři a miliardáři, kteří svou zemi více než desetiletí oslabovali, rozhodli ‚odsedět si‘ válku právě tady, před zraky celého světa. Světa, který nyní pomáhá Ukrajině. Zdá se, že horší antireklamu, než nejnovější modely vozů Bentley a Maybach s ukrajinskými poznávacími značkami, nelze najít,“ napsal deník v reportáži, hojně přetiskované i dalšími ukrajinskými médii.

                       Svět se asi zbláznil a český národ zblbnul !!!

video spustíš kliknutím na slovo Videoreportáž: