Skromný generální ředitel ČEZu přeje na Vánoce všem:

Generální ředitel ČEZ je lidsky milý a srdečný člověk, oplývající neobvyklou mírou empatie. Proto i v tyto předvánoční dny nemyslí jen na sebe a svoji rodinu, naopak myslí na všechny obyvatele naší krásné, dráty vysokého napětí hustě protkané země. Touto cestou vám přeje hezké Vánoce.

V rozhovoru s naším zpravodajem prozradil, že i v rodině Benešů budou letos, tak jako v mnoha jiných  domácnostech, Vánoce poněkud skromnější. S manželkou jsme se dohodli, že si nadělíme skutečně jen nějakou drobnost, protože současná doba velkým dárků nepřeje. I naše rodina se musí uskromnit a rovněž tak děti. Ostatně já i manželka si myslíme, že skutečnou atmosféru Vánoc nedělají nějaké opulentní dárky, ale mnohem důležitější je, když panuje u stromečku radostná rodinná atmosféra a pocit vzájemné sounáležitosti umocňuje, když se všichni sejdeme u jednoho – byť letos skromněji prostřeného stolu. Velký důraz klademe u nás na staročeské vánoční zvyky – s manželkou a dětmi rozkrajujeme jablíčka, louskáme ořechy a lijeme olovo. Nezapomínáme ani na ptáčky za oknem, mrkvičkou a jablíčky obdarujeme hopkající zajíčky. Na rodinné Vánoce už se skutečně velice těším a věřte mi, pane redaktore, Vánoce nejsou o penězích. Vánoce jsou o pocitech.

Říká lidsky skromný generální ředitel ČEZ, jehož roční výdělek přesahuje 20 milionů a roční odměny dosahují 35 milionů.Hezké Vánoce i vám, moji přátelé.   A hlavně – nenechte se nasrat, neprospívá to zdraví.