Zvracím rád, a je to na mě vážně znát!

Moc je hnus.

Lid je síla, ale ne český zrádcovský.

Největší fízlové a zrádcové a udavači v rámci 3. říše = ˇobyvatelé bývalé Republiky Československé.

Čurda nebyl nejhorší.

Dnes jsou udavači opět na koni KRITu- a bude hůř! Je neskutečné, že blbové naskočivší na defekt slibů Pětikolky nadále mají pocit volit ty stejné svině, které jim podřezaly jejich větve života a budoucnosti.

Mám 8 koček a ptal jsem se těchto naprosto nezávislých šelmiček: Kde jsme my lidi zde v ČR udělali chybu? A ta odpověď byla krutá- kocourek Fabiánek mi řekl, že my si neumíme představit svět jako nádrž lidství a biologických, chemických a fyzikálních procesů. Rozárka utekla. Amálka syčela a utekla. Ostatní kočky ve Svitavách se ani neukázaly. Nebyly schopny tak náročné komunikace, protože neměly ten správný pohled šelmiček chodících do přírody.

¨Co z toho vyplývá- je jasné:

Pokud nebudeme v souladu s přírodou přirozenými styky, zdechneme. Hajzly z tvz. Neziskovek je třeba zničit i kdyby krev tekla- beztak ty sině už krev odčerpávají! To jsou ty zbytečné výdaje hajzlům, které nikdo nevolil, ale ty svině se přisály na struky státu, největšího zloděje, idiota a ubožáka plnícího cizí rozkazy- a ejhle- svině tloustnou, stát také- A vy voli voliči: na úkor koho? No voli voliči na úkor toho – ulhaného hajzla- komu jste dali ve vlastní blbosti hlas.

Náááááástupo před zrcadlo!

Podívat se tam“!

Nafackovat si!!!

Pak vy zbabělci- umíte vylézt tze svých osobních děr???