My, co jsme studovali přírodovědné gymnázium v Nymburce, jsme toto věděli taky- já to říkal…

Pokud se někdo diví, že je to v zábavě, tak proto, že to pro mě a nám znalým potápění to zábava je. Aby si dementi vyrazili do 4000m jen tak pro smrt, to musí být banda kreténů: 10m=1bar (atmosféra)

4000:10=400barů + pro prdel, 1 bar tlaku vzduchu na hladině moře- ale to je v těchto hloubkách statistická nevýznamnost. Co je kurva významné, je plášť ponorky a vnitřní tlak. Dejme tomu, že půjdeme jako potápěči do 100 m= 11barů. Použijeme Trimix, namíchanou směs kyslíku, dusíku a hélia. Můžete napsat, že to je na nic, minorita, ale i tak smíříte poměr vnějšího a vnitřního tlaku.

http://stranypotapecske.cz/teorie/trimix-21-20.asp

I tady vidíme, jak je omezený ponor do hloubek v řádu tisíců metrů!

Ani zde Trimix nepomůže extra, byť trochu ano.,

Imploze prostě musela na netestované ponorce nastat, i kdyby byla ze super materiálů. Výjimka je 10x dražší stroj s perfektním vybavením a obalem.

Kocábku tlak vody stlačí do placky a vše zabije. To

je fyzika.

Předpokládám, že konstruktér byl 25. letý frikulín, debilní výchovou od idiotů rodičů, školky, školy s nezyskovými NEorganizacemi, pak kdovíco blb studoval, asi gender- no tak super. dojels.Idiote. A ještě sis vlastní smrt zaplatil. Zdali také za druhé oběti? Jaké bylo jejich fyzikální a matematické vzdělání? Blb za blbem???Tečka.

Proč se nezeptali přeživších nacistických německých účastníků ponorkové války hlavně v Atlantiku, ti by jim to vytmavili, spočítali a ty kretény ihned odstřelili.

Inu: Účastnící zájezdu jak vyšití…