Voličský ksindle- jde ti o majetek a možná i o život- a dobře ti tak!

Prezident Pavel: né nacisti, ale „naši předkové“…

To jsou „kotrmelce“!Nebo politika?Čeho se ještě dočkáme …Ale jinak, český jazyk má tolik variant, že lze vymyslet ledacos…
Jinak je to na zvracení…Prezident Pavel v Terezíně řekl: ,,Tato unikátní pevnost, po celé Evropě známá jako jeden z vrcholů vojenského inženýrství, se nakonec stala symbolem toho nejhoršího, čeho je člověk schopen. Odpovědnost za zločiny, které páchali naši předkové, musíme přijmout, a poučit se z nich. Nerad jsem se dočetl, že některé budovy v tomto městě jsou v havarijním stavu nebo že se jejich část dokonce zřítila“. No, co k tomu říci?
Tak vidíte, za terezínskou tragédii mohli nejdřív Němci. Pak za ni už nemohli všichni Němci, ale jen nacisti. Teď už za ni mohou naši předkové, říkal prezident.
Stejně tak nás nejdřív osvobodili Sověti. Pak už nás neosvobodili jen Sověti, ale i Američani. Teď už nás osvobodili jen Američani a Sověti nás vlastně okupovali. Ukrajina také byla nedávno zkorumpovaná země se sklony k neonacismu ve státních strukturách. Ale teď už je to dokonalá demokratická země, která hrdinně vzdoruje mongoloidním hordám z východu. Babiš nás nedávno strašně zadlužoval, kdežto takhle vláda to nedělá… Petr Pavel před volbami neměl nic společného s komunistickým režimem, kromě toho, že tehdy chodil do školy. Ale když vyhrál volby, drze se přiznal. Krom před časem tvrdil, že v žádném případě neuvažuje o kandidatuře na prezidenta. a helemese, už je všechno jinak. Zkrátka lže se vesele, nikoho dnes hanba nefackuje. Kéž by fackovala!!!

Já to říkám pořád… jediná jistota je budoucnost. Minulost se pořád mění.
Homosexualita byla kdysi trestná. Pak už trestná nebyla, ale byla odporná. Pak byla tolerovaná. Včera byla preferovaná, dneska už ji propagují čtením ve školkách.  Doufám, že umřu dřív, než bude povinná.