Debilní proslovy debilů

Petr Fiala (a to naprosto s klidem) „Nezajímá mě, že ostatní státy ukončují podporu Ukrajině a uprchlíkům, my i třeba jako poslední stát na této planetě budeme bránit Ukrajinu před ruským agresorem a dál jí jak vojensky, tak finančně podporovat“…

Petr Pavel (proslov k prázdnému sálu na půdě OSN) „Rusko páchá genocidu na mírumilovném národu Ukrajinců. Je mi ctí být prezidentem republiky, která dostojí svým závazkům a bude i třeba do posledního haléře Ukrajinu podporovat“.

Markéta Pekarová (rozhovor pro LGBT server) „Putin je ztělesněné zlo. Už jen fakt, že nechal uzákonit, že existují jen dvě pohlaví, tedy muž a žena, je důvodem ke stíhání. Pokud se někdo cítí jinak, má svaté právo být jím. 79 pohlaví? Ať je jich třeba tisíc. A stížnosti rodičů na společné záchody pro všechny či sprchy na školách jsou jen zoufalým pokusem o návrat do minulosti. TOP09 je jednoznačně pro zbourání hranic. Vše společné pro všechny, ať se to rodičům či dětem líbí či ne. Co je špatného na tom, že se společně převlékají?

Miloš Vystrčil (Tchaiwanec) Srdceryvný projev. „Jakmile zlikvidujeme Rusko, je na řadě Čína, stejný problém, jdou proti světovému řádu. Jen západní svět má právo rozhodovat o tom co je správné a co ne. Diktatury typu Ruska či Číny nemají na této planetě co dělat“.

Zdroje: Twitter(X), FB, záznamy z jednání OSN, CNN, ABC, Suddeutche zeitung, Le monde a jiná světová média, která mají vyloženě z těchto lidí srandu. A toto nám tu vládne…

Otřesná sebranka idiotů 😩!!