Najděte si prosím čas…

Ivan Kratochvíl

Jan Campbell

Chemtrails – smutná a utajovaná pravda


Ano a co se všichni diví, vždyť stát platí na studenta a je mu jedno co studuje, odhlasovali jste si do parlamentu bandu „vzdělaných“ blbů, a ti co vytvářejí peníze jsou utiskováni byrokracií a idiotskými zákony, tak trpte – volíte si idioty tak trpte!
Důchodcům se nevalorizuje, církvím ano, na dělostřelecké granáty je, na zdravotnictví a školství není, trpte zasloužíme si to!
Všichni mají plnou hubu, že komunisté jsou zlo, ale na hrad si zvolí kariérního komunistu s ženou politručkou…..blbeček rozvědčík pak oznámí národu, že je vyčleněno 40 miliard na pomoc Ukrajině – kurva a z čeho je asi vyčlenila naše slavná vláda, asi je někde sebrala – nevadí tak trpme dál….a dobře nám tak.
Ještě bych dodal, že máme asi 13 tisíc neziskových organizací, z nichž víc než polovina není charitativních, ale politických a stát jim ročně poskytuje cca 16 miliard Kč. Máme taky zhruba 30 soukromých vysokých škol, které neučí jediný technický či přírodovědný obor, ale jen politologii, sociologii a další zcela zbytečné předměty, takže ročně vyjde do světa zhruba 300 politologů a dalších, a podle toho to vypadá. Nicméně, máme ale střední školu na výchovu youtuberů, nemluvě o bezpočtu kouček na všechno možné i nemožné, bloggerů obojího pohlaví, youtuberů, aktivistů, ale těžko se sežene řemeslník. To by stačilo!!!!!!!!

Spisovatel_Radomir_Dolansky.

Napsal to za téměř za celý národ !!! Pokud nad tím mávneš rukou a vymažeš bez přečtení – taky řešení. Tebe se to přece netýká! Pokud si to opravdu přečteš, pak uznej zda se spisovatel v něčem mýlí, či ne !!

Skvěle zhodnocená situace celých 33 let od konce r. 1989.