Že by se úplatné soudní svině konečně chytly za vagíny?

Facka přes celou „hubu“ od Mezinárodního soudního dvora OSN v Haagu, pro české vládní válečné štváče a prodejné české novináře. Žaloba Ukrajiny na Rusko plně zamítnuta! Rusko není podle Mezinárodního soudu OSN v Haagu stát – agresor!

2. 2. 2024

Mezinárodní soudní dvůr OSN v Haagu (ICJ) ve středečním verdiktu z 31.1.2024 plně odmítl žalobu Ukrajiny na Ruskou federaci za údajnou podporou Ruské federace terorismu separatistů na východě Ukrajiny a na postup Ruska vůči Ukrajincům a Tatarům na Krymu!

 Citujeme ze zveřejněné zprávy na webových stránkách Ministerstva zahraničních věcí Ruské federace:

 „31. ledna 2024 vynesl Mezinárodní soud OSN (v Haagu) konečné rozhodnutí v iniciovaném soudním řízení Ukrajinou v lednu 2017 s Ruskou federací na základě Mezinárodní konvence o boji s financováním terorismu (ICBF).

 Argumenty ruské strany o neopodstatněnosti ukrajinských žalob byly u soudu v Haagu vyslyšeny! V průběhu tohoto sedmiletého soudního sporu, bylo vzneseno Kyjevem více než 20 obvinění.

 Mezinárodní soud OSN odmítl téměř všechny žaloby a nechal Ukrajinu bez jakékoli kompenzace (náhrady)!

 Mezinárodní soud OSN nepřistoupil na obvinění Kyjevem a principiálně odmítl uznat Ruskou federaci jako „stát – agresor“!

 Soud rovněž odmítl ukrajinské obvinění, že Doněcká lidová republika (DNR) a Luhanská lidová republika (LNR) se jeví jako „teroristické organizace“!

 Rozhodnutí Mezinárodního soudu OSN v Haagu je pravomocné a konečné!

  Naše poznámka:   Promítnutí tohoto rozhodnutí Mezinárodního soudu OSN do České republiky.

Mezinárodní soud OSN v Haagu svým rozhodnutím nyní nepřímo potvrdil, že premiér Fiala /ODS/ a jeho pětidemoliční vláda koalice „SPOLU“ jednali po svém nástupu do funkcí politicky a právně zcela chybně (pomýleně) a hlavně nezodpovědně v mezinárodních otázkách! Kdy štvali ve veřejném prostoru občany naší země proti Ruské federaci, aniž by registrovali a brali na zřetel protiústavní kroky a zločiny ukrajinského vládního režimu proti vlastním ukrajinským občanům východní Ukrajiny (Donbasu), které ale zohlednil ve svém konečném rozsudku Mezinárodní soud OSN v Haagu! Fialovo pětidemoliční vláda porušovala vědomě rezoluci Rady bezpečenosti OSN závaznou pro všechny členské státy OSN, ohledně podepsaných tzv. „Minských dohod“ ve kterých byl zakotven v bodech, v přesně stanoveném pořadí jejich plnění, proces mírového uregulování politické krize na Ukrajině se zachováním celistvosti území Ukrajiny. Fialovo česká vláda vědomě porušovala tuto závaznou rezoluci RB OSN tím, že místo podpory mírovému uregulování krize na Ukrajině, naopak dodávala masivně zbraně ukrajinskému režimu, dávno (!) před 24.2.2022, kdy Ruská federace zahájila na Ukrajině tzv. „Speciální vojenskou operaci na denacifikaci a demilitarizaci Ukrajiny!“ 

V tom Fialovo pětidemoliční vládě masivně a velmi aktivně pomáhali čeští novináři, především z českých veřejnoprávních medií, ale i soukromých medií na čele s lídrem české dezinformační scény SEZNAM.CZ, kde se koncentruje obzvlášť silná buňka ultra válečných štváčů, manipulátorů veřejným míněním a nenávistných rusofobů! 

Mezinárodní soud OSN v Haagu nastavil svým verdiketem vrcholným českým politikům, především premiéru Fialovi, ministryni obrany Černochové, ministru zahraničních věcí Lipavskému, a prezidentu Pavlovi, ale i prodejným českým novinářům zrcadlo s jejich pokřivenou tváří!

 A hlavně! Mezinárodní soud OSN v Haagu tak řekl občanům, že na Ukrajině se děje něco trochu jiného, než lidem prezentují čeští vládní politici a media!

A CO NA TO ČESKÉ LIDOVÉ SOUDY, ZAVÍRAJÍCE DO PREPLNENYCH CESKYCH VEZNIC ČESKÉ OVCANY ZA PODPORU “ RUSKÉ AGRESIVNI VALKY A GENOCIDY“