Něco od plic z Valašska

Něco od plic z Valašska

Hodně drsně, až skoro „po Valašsku“ pojmenovaný vzestup preferencí ANO:

Prakticky denně máme možnost sledovat z první řady, jak se s každou špínou, nakydanou našimi „demopotraty a Piráty“na hlavu Babiše, zvedají úspěšně nahoru, ke spokojenosti nás, jeho voličů, preference ANO. Mudrci, považující sami sebe za lepšolidi si nechtějí připustit, že jim na jejich filozofii, sny o NWO a genderově vyváženou pseudohumanitu sereme v Čechách, Slezsku a na Moravě, z hodně velké výšky. Mně osobně je u řiti každý Afričan či Arab, obzvláště, jestli ještě navíc vyznává zločinnou a ve středověku zamrzlou ideologii, jménem ISLÁM. Nechodil jsem 40 roků do práce proto, abych na stará kolena v důchodu „solidárně“ pečoval o kdejakého negramotného vychcánka, odkudsi z koňovy řiti.Mně bohatě stačilo, že mě dostatečně srali desítky let cigáni, vyhýbající se systematicky poctivé práci, zneužívající sociální systém, pobírající nadstandartní finance na děcka, která si nadrbali, a o která se nestarali. A všem těmto Reflexům, Fištejnům, tunelářské pravici, s černoprdelníky v řiti vůbec nevadilo, že se do pologramotných nefachčenků a pedofilů, uplatňujících zcela beztrestně incestní plemenitbu, cpaly roky a roky miliardy. A výsledek? Nula, nic, hovno. Vy pracující si utahujte opasky, abychom si tady mohli my, demopotrati a Eurohujeři z vlád Klause, Paroubka, Topolánka, Nečase i Sobotky pěstovat línou verbež, kterou jsme úspěšně naučili, že i bez práce jsou koláče.A nejen koláče. Značkové hadry, značkové telefony, cigarety a chlast.

Jen klidně dál, vy namyšlená elito, kydejte špínu tomu Babišovi na hlavu ještě víc. Rád bych se dožil toho, (už se toho dokonce bojí i Reflex), až bude mít ANO v brzké době i ústavní většinu.To je jediná medicína, která platí na všechny ty Marky Bendy, Bělobrádky, Němcové, Langšáglové, Pekarové, Kalousky, Bartošky, Fialy, Stanjury, Gazdíky, Farské a jejich spolky, stejně jako na jejich zainteresované podržtašky a poskoky.

Merklovka, která zařízla Evropu migračním šuntem je v prdeli, Macron dostává od Frantíků tak po vajcách, že se bojí vylézt i s prohlášením, Britové neví s brexitem, čí jsou, Italy už „Lékaři bez hranic, FRONTEX a další pašeráci také serou, a je jisté, že dostanou brzy po čuni, protože jen díky jim, je dnes větší třetina Evropy v hajzlu. Naštěstí, a k vaší smůle, V4 a dalších 7 států jim už sere i na Marrákeš s machometánama.

Chtěli jste, pravdoláskaři, havloidi a kavárníci nasrat obyvatelstvo omíláním lží a pičovin o Rusku, Číně, Ukrajině, Krymu atd. Dnes už nikdo nezobákuje kolem Dalajlámy kdesi mezi kopečky Himalájí a nasrali jste si vrchovatě do vlastních bot v České kotlině. Dokonce už vám nikdo nežere ani ty kydy o Čapím hnízdu, nebo Kalouskem vymyšlených, a veřejně propagovaných korunových dluhopisech.

Asi to dá hodně práce policistovi Nevtípilovi, nepředat spiso údajném „trestném činu“ našeho premiéra k soudnímu projednání! Tam to totiž nejspíš i naši cinknutí soudci budou muset smést ze stolu osvobozujícím rozsudkem. A to se přeci nehodí – „demopotrati“ potřebují mít stále otevřenou causu. Jen tak totiž mohou oblbovat lid, že má „trestně stíhaného premiéra“!!!

Tak si tedy, vy zákonodárný a soudní odpade, ještě chvilku užívejte bezpracného nicnedělání v politice.Váš konec se blíží!!!

S pozdravem a starou pravdou, kterou vy, politikáři, šíbři a odkláněči nejste schopni pochopit: „Kto sa kokotom narodil, ako kokot aj zomre.“

(to ví každý bača na Těrchovej, jenom lídři a jejich řiťolezci z demokratického bloku o tom nemají ani páru.)