Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. .

Tak v první řadě toto NENÍ citát bývalého prezidenta a prominentního disidenta Václava Havla, Je ukradený, jako většina jeho myšlenek: https://cs.wikipedia.org/wiki/Pravda_a_l%C3%A1ska

https://www.vitalia.cz/clanky/pravda-a-laska-zvitezi-nad-lzi-a-nenavisti-jednou/

Ale budiž- uměl to on dobře a správně použít, to zase klobouk dolů, kolik tohle heslo zblblo definitivně lidí. Přitom je to stejný blábol jako budeme žít v komunismu, nebo jiném -ismu, protože se nedá člověkem tak tak člověk si stojí ve společnosti nikdy realizovat. Jo ty myšlenky jsou dobré, on i národní socialismus (odhlédněme rasismu a nacismu)byl v podstatě správný názor a od roku 1933 do roku 1939 byl pro mnoho Němců požehnáním a pro mnoho zase noční můrou.

Myšlenka bývá vždy zajímavá, horší je pak ta realizace a jestli je vynucována- a to člověk umí dokonale- pak je to v prdeli a nikdy to nemůže fungovat. Utopie je knížka Thomase Moreho, ale Atlantida taky skončila.

Já bych byl (a většina lidstva) rád, kdyby tato myšlenka šla realizovat nenásilně, s tím, aby ji lidstvo přijalo za svou. Pokud ji však nikým nevolená chátra ve vedení EUSSR a zdá se lëvičácká neomarxistická chamraď v USA hodlají realizovat zase a vždy jen násilnou formou, pak mi je bližší čínský komunismus. Tam aspoň mohu jezdit do měst osobním autem….

Každý režim předhazuje ohlodané kosti různých myšlenek lidu , kterému chce vládnout. Dělá to proto, aby se vlk nažral a koza nám zůstala celá- resp. koza pro vládce,my jen chléb a hry.

Jen blbec to ještě nepoznal a že my jich máme, až běda! A přitom stačí heslo: Žít a nechat žít. Já se např. vůbec nezajímám o to, co dělá soused, pokud on sám nepožádá o pomoc. Je to jeho život, moje zbytečná starost. Dobroserů se ale vyrojilo jako much nad hovny.

Jako lékař řeším sdělené problémy pacientů, ale stejně se neumím nikdy cele vžít do jejich situace ( i když jsem totéž taky prodělal), protože nemohu znát jeho city a vnímavost máme také každý jiný. Poté, co opustím ordinaci, jsem občan a neseru se druhým do života. Akorát narazím a ještě budu za vola.

Je zajímavé, že námi volení politici si myslí, jaký to mají patent na „rozum“ a ono prd, že? A navíc, ti nevolení komisaři EU, to je ale debilní chátra, jakou bylo ÚV KSSS SSSR, chovají se stejně, jejich jed, co vypouštějí, nás devastuje a likviduje konkurenceschopnost Evropy a jejích národů. HANBA!

Tak už pro jednou prosím- strčte si ta hesla někam!