Mám přání, ať se daří!

Opakovaně jsem si říkal, jak by měly vypadat další práce našich krajských představitelů a myslím, že se daří a že by se mělo pokračovat v započatých úkolech. Současné, a nejen současné, ale již déle působící vedení kraje dokázalo, že to smysl má. Je těžké obhájit mandáty, ale je třeba se pokusit pokračovat a dokončit mnoho práce, která se jeví jako přínosná pro kraj a jeho občany.

V mnoha městech se ukazuje jako vhodné se nespoléhat na tzv. tradiční strany či hnutí, lidé si tam ustanovují sdružení osobností a podle toho pak volí a tyto osobnosti pak města, obce vedou velmi dobře a obhajují mandáty často dlouhodobě. A o to se nyní musíme pokusit i na úrovni kraje.

Vedení kraje má za sebou spoustu práce, ale taky dost nedodělků, na které nezbývá jedno volební období dost času,a tedy bych byl rád,aby svou práci dokončilo a další práce začalo smysluplně vykonávat.

Jsem taky kandidátem na 3PK a těším se na volby, ať už to bude jak bude, lidé opět mají možnost vystavit účty a tak rozhodnout o dalším směřování kraje v dalším období.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/politologove/Kubacek-je-ohromen-Neskutecna-promena-CSSD-Hamacek-pochopil-na-co-lide-slysi-Zato-ODS-V-saku-chodit-i-k-rybniku-629502