Hnus! Bez velebnosti.

Mám sen, pravil Martin Luther King, a pak to začalo a trvá to dodnes.

Co se děje v USA a EUSSR, vidíme všichni, ačkoli mnozí vidět nechtějí. Jsou to právě ti tupci, co vše rozpoutali. Bílí připosránci líbají špinavé hnáty nebílé chamradi. V podstatě jen černým či hnědým. Dobře jim tak! Kdo chce kam, pomozme mu tam!

Kdo za to může?

Hádejte!

Kdo je zodpovědný za vše? No volení politici vole! Prezident Trump je nazývá trefně Deep State! Ano, ta chátra, co vede nejen tento stát, je za vše , za ten zmar, likvidaci tradic, za bordel, za debility zodpovědná.

A já už mlčet nebudu: JÁ platím daně, protože mi je tento protofašistický režim vytahuje z kapes za bílého dne a platí z nich hajzly, co místo aby mě a mojí rodině pomáhali, jsou nastavení apriori proti nám všem! A DOST! Já ty hajzly neplatím, aby šli proti mě! Já jsem volil proto, aby šli na ruku mě a našemu lidu! A já POŽADUJI, aby tihle extrémně dobře placení flákači konečně začali pracovat za MOJE peníze pro mně a můj lid!

Ne nadarmo vidím kolem sebe pravý opak- Kdo může, ten škodí! Já se už nechci stydět za sebe, za rodinu, za vlast. Chci a PRÁVEM požaduji, aby státní úředník SLOUŽIL blahu lidu této země, ne aby nás bordelizoval, pauperizoval, debilizoval, ničil, vysával (doplň si sám, je toho mnohem více)! Je třeba vyjít do ulic, ale ne jako MChPD nebo jak se ta banda jmenuje, ale jako svobodný občan!

Kdo nesouhlasí s Danielem Landou a Ortelem, je u mě vlastizrádce!

Blíží se, opět, bohužel, krajské volby. Zase musíme zvednout ty naše líné prdele a jít volit, Jděte- volte a pamatujte, koho volíte! Já po volbách končím, zdraví a rodina je pro mě, stejně jako vlast, vše. Všichni ostatní mi mohou políbit prdel, nejvíce stát a jeho přisluhovači!

Jak tento „stát“ (ne)funguje – zde čtěte: https://prasek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754108

a třeba:

A taková svině vedla k pádu vlády podpantofláka:

https://www.ceska-justice.cz/2020/07/slachta-lhal-poslancum-o-nasazeni-armadnich-specialistu-na-sledovani-podezrelych/

Svinstev kolem sebe najdete každý den stále více a více!

Učme se:

Další potvrzení:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Spisovatel-U-nas-mame-rozum-Nemlati-nas-za-nazory-Ale-je-tu-srovnani-desive-priklady-630424