No kurde- už dávno tu píšu zatím o protofašismu z EU a vlády ČR a ejhle, nejsem sám!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Pomluva-Jde-o-nas-vsechny-Vystrcile-Prisel-tezky-soud-636489

Mimo jiné jsme trpěli vystrčením Štětináče- oh pardon- Vystrčila škodit zahraniční politice ČR v Tajwanu. K němu se hodí ten hňup, na kterého si netroufne naše čacká policie a tzv. spravedlnost, které se zhusta v ČR nedostává a kterého si ryjící řepy zvolily za starostu, hnus velebnosti. Jeho výroky jsou jasným nabádáním k trestným činům a nic! Zkuste v Praze zaparkovat v modré zóně, zkuste omylem jet bez lístku či udělejte jinou trapnou a nikomu neškodící hovadinu a uvidíte!“ Tento arogantní vulgární prasák a dobytče nejhrubšího zrna klidně nabádá k vraždě a přeje smrt ústavním činitelům a Fiala a justice se tetelí blahem, co je to za karbrňáka!

Může mi někdo říci, v jakém bordelu to živoříme?!

A vůbec- už toho bylo dost. i toto je názor, nemusím se vším tupě souhlasit, ale má to jistou logistiku:

Miloši Vostrčile už mlč!!! Ty lži se nedají poslouchat!!!

   Jako by nestačilo, že jsme obelháváni u nás v naší domovině. Nyní pan Vostrčil jako předseda senátu gumuje mozky studentům na Taiwanu. Vám pane předsedo senátu není vůbec stydno, že jste trapný??? Každý, kdož si dá jen trochu práce v té malé zemičce, tak je schopen ze zcela dostupných zdrojů zjistit skutečný stav věci, ale i skutečně demokratický vývoj naší země za posledních třicet let. Dávat naši zem komukoliv za vzor je taková pitomost, jaká nemá obdoby, protože jsme díky demokracii byli všichni obelháni, okradeni a zem rozprodána a vytunelována. Vy jako člen ODS o tom jistě musíte vědět své a i o tom vašem slavném zhášení, či černých kontech ve Švýcarsku.



    Nechci se do Vás pane Vostrčile navážet, ale nemohu být lhostejný k tomu, co děláte, a že svým způsobem poškozujete současnost, ale i budoucnost každého Českého človíčka. Kdo Vás za tuto trapárnu platí??? Čí zájmy na tom ostrůvku vlastně hájíte??? Uvědomujete si vůbec, že Čína je světovým obchodním partnerem, a že spousta Českých firem vyrábí své produkty v Číně a nikoliv na Taiwanu??? Co je ve světovém měřítku Taiwan proti Číně??? Nula-úplná nula a to jak politicky, tak ekonomicky. Každý blbec už ví, že Taiwan má největší cenu pro USA, protože svou geografickou polohou umožňuje extrémní blízkost Čínským výsostným vodám a Čínskému území, čímž umožňuje zvyšovat mezinárodní napětí a záměrně provokovat Čínu. Že Čína považuje tento ostrov za součást svého území je zcela oprávněné a v dobách minulých tomu tak bylo. Nechci nikoho navádět, ale podívejte se prosím do historie jak to bylo a jakým způsobem tento ostrovní státeček vznikl. Čistě a demokraticky to nebylo. Taiwan je i strategickým místem pro práci tajných služeb a že tam má CIA základnu pro špionáž jiných zemí víme. To už pane Vostrčile ale neříkáte. To si myslíte, že jsou Češi tak blbí, že nebudou pátrat??



    Ono to vše je docela jasné. To, co činíte je úlitbou USA, protože jedině oni mají zájem na zvyšování napětí v tomto regionu. Velice jasně to nastínil Mike Pompeo, když Vám veřejně vyjádřil značnou podporu v této věci. Vy panáčkujete jak USA pískají!!! Ty kecy o tom, že jsme suverénní země a hlavně demokratická země je lež. To už dávno není pravda a lidi u nás to vědí. Tohle skutečně můžete říkat jen na Taiwanu, neb tam o naší zemi vědí tak akorát prd. Snažil jste se ze sebe dělat hrdinu, když Vám prezident i premiér tuto cestu nedoporučili a oháněl jste se demokracií. Bohužel milý pane nejste hrdinou, ale jste za vola, protože jste tam odjel především v zájmu USA!!! Dal jste na rady pana Drahoše a to se Vám vymstí, protože ten je víc slizký než Kalousek, ale jaké jste si našel kámoše je Vaše věc.



    Dáváte na Taiwanu do popředí osobu Václava Havla a voláte po republice po vzoru Václava Havla. No - děkuju nechci. U nás už lidi taky konečně vědí, co byl Havel zač. Málokdo by volal po návratu něčeho takového. Po návratu osoby, která byla skutečně ikonou a to v zavedení Československa do vazalství a v umožnění rozkradení jeho národního bohatství. Říkat, že Havel byl demokrat a humanista je lež milí Taiwanci. Pan Vostrčil lže. Pan Havel tvrdě podporoval bombardování území bývalé Jugoslávie a to hlavně Srbského území. To bombardování bylo a stálo to životy spousty nevinných lidí. Ano- to je šíření demokracie podle pana Havla a já tomu říkám hnus. Pan Miloševič dobře věděl, co dělá a bránil svůj národ před roztahovačností islámu. Odsouzen byl neprávem a to jen proto, že bránil se zbraní v ruce svůj národ. Je však pravdou, že v bývalé Jugoslávii těch problémů bylo daleko více a to jak politických, tak ekonomických. Tlak islámu byl jen součástí mašinerie. Nicméně platí, že celá válka tam nemusela být, kdyby se západ a USA nevměšovali do záležitostí jiné země.



   O politice v ČR mlčte pane Vostrčile-děláte tím mezinárodní ostudu. Politická minulost, ale i současnost je na poblití. My si vládnout sami neumíme a demokracie je jen pojmem. U nás by mohl pomoci jen osvícený diktátor, který by lidi typu Havla, Schwarzenberga, Němcové, Kalouska, Drahoše a dalších, držel zavřené v kriminále. Mažete těm Taiwancům med kolem huby a to se mi nelíbí, i když vím, že účel vaší cesty je šíření demokracie v Americkém stylu.



    Až se vrátíte pane Vostrčile, tak očekávám, že se vydáte do Běloruska, abyste se přidal na stranu demonstrantů, které vedou lidé připravovaní na tuto akci Americkými poradci. Tento opakující se scénář už je průhledný. Byl použit na Ukrajině, ale i v roce 89 v Československu. V roce 1989 rázem přibylo v Československu v měsíci říjnu cca 4000 takzvaných turistů z USA, což byli lidé, kteří organizačně zajišťovali nepokoje a převrat. Vím o tom své. Byl jsem tenkrát u ozbrojených složek. Obyčejní lidé žádnou revoluci nedělali. Celá tato akce je ve výsledku směrována proti Rusku. Čemu se ale divím že??? Celá západní politika se nese ve smyslu perzekuce a útoků proti Číně, Rusku, Iránu, Venezuele a Kubě.



   Uvědomte si pane Vostrčile, že bez Číny by světová ekonomika mohla jít do vrtule. Bez Ruska by spousta lidí v zimě umrzla atd.Uvědomte si prosím, že serete všem obyčejným lidem do hnízda a to i s tou Vaší podělanou ODS. Nebylo by dobré pane Vostrčile, abyste vy i s tou Vaší ODS šli zcela demokraticky už konečně do prdele???

PS: nepsal jsem, to já, ale souhlasím v mnohém s autorem z internetu.