Opotřebení materiálu

Je to tak jednoduché. Jednou to přijde.

Jste stále geroj, a najednou jste v …. doplňte si dle vašich otvorových preferencí. Najednou usnete za volantem, po těžkém dni, nabouráte svým nejlepším autem svatého Jana, práskač na Vás pošle policii na prd ( do 100000 Kč sami PaChové nechtějí být voláni), a zjistíte, že žijete mezi sviněmi jako za protektorátu. Stojí Vás to 2000 Kč, o bodech jsem pochopitelně nebyl poučen, obec dosud na té minimální škodě ani nezačala pracovat. Jel jsem kolem včera.

No a pak se Vám zhroutí přetížená stěna skříní neskutečnými stračkapapíry a jen zázrakem nikoho nezabije. V ten moment to vidíte- došlo na únavu materiálu- jak fyzického, tak duševního. Kde je ta proklamovaná digitalizace zdravotnictví, když stejně každou hovadinu musíte tisknout a zakládat až do pádu skříní?

A tak jsem napsal MUDr. Rychlovské, domluvil s ní převzetí některých objemných firem (/jejich peníze mi šly v tomto protofašistickém režimu jen na daně) a do 30.9. budou poslány výpovědi.

Od 1.2.důchod. Ne že bych do něj šel, ale vezmu si ho. Noha po operaci a komplikacích se mi trochu zlepšuje, ale i tak moje psychika chodce je v … doplň dle preferencí otvorů.

Kam jsem chodil rád pěšky, s bídou se dostanu na kole, auto je jediný dopravní prostředek, který mi pomáhá přežívat.

Od 1.1.2021 dělám jen to, co má smysl. Je mi více jak 60, byl jsem v CCCP, a tedy mohu radit. Tak budu!

Nazdar! Postřižiny začaly!