Testování – zelený a/nebo chorý mozek?

Naprosto souhlasím s dopisem dr. Vrby (pokud mi dovolí, zveřejním ho zde) . Idiot na ministerstvu zdravotnictví něco vymyslí, denně bych musel při mém počtu 3000 registrovaných dělat 300 lidí neb 14 dní = 10 pracovních. Do toho PLS pro naprosto nevhodné skupiny I + II, nechápu, který idiot toto vymyslel, to nemá žádný smysl, chodí každý 1x za 23 měsíců na prevenci, proč mu tedy nepotvrdit i pracovní prohlídku? Proč se tím to SPL nezabývá? To asi rejžují v Praze kde je předoktorováno, ale kdo se dívá na naše praxe? Těch firem jsou desítky a desítky, Odcházím do důchodu, dělat budu sice muset na dluhy, ale firem se pomalu zbavuji, už té frašky, buzerace a úkolování idioty z ministerstva zdravotnictví mám plné zuby!!!A SPL i přes nesporné výsledky práce zde mlčí a mlčí….Já si práce lidí ve vedení opravdu vážím, zde ale je třeba tvrdě vystoupit a poslat všechny hygieniky a ministerské panáky tam, kam patří! Když v sezónní chřipce zakalí 1800 lidí za zhruba tři měsíce, je klid po pěšině, Zde za 8 měsíců zakalilo cca 900 lidíhttps://www.google.com/search?q=covid-19+mrtv%C3%AD&oq=covid-19+mrtv%C3%AD&aqs=chrome..69i57j69i61l2j69i60.5655j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8
a dělá se z toho humbuk. Jo čím více budeme testovat tím více nakažených a to neznamená nemocných nebo mrtvých! Těch je opravdu menšina, určité ročníky se musí lépe chránit, to beru. Ale co se za fašismus děje teď, přesahuje normu a svobodu jednotlivce a společnosti. Oni nás chtějí včetně ekonomiky dostat na kolena, aby si náš pak oligarchové koupili a rozebrali, tak to vidím já, tem ale nesmíme jít na ruku. Mějme dost rozumu a braňme se! Chci, aby dr. Šonka dostal dopis dr. Vrby a můj.

A to jsem zapomněl-. zatímco kdejaká učitelka nebo úředníček sedí doma na prdeli jen s podezřením na SARS-COV-2, my i když budeme pozitivní, budeme asi v atombordelu nebo jak do práce a makat do úmrtí! Jak v našem věku v tom dlouho asi vydržíme?

Chci vidět kohokoliv z našich praktiků,, jak si budou volat- jak toto zvládat- denně mimo 80-100 lidí dalších 160-300 (v mém případě) denně na odběry, ty zapisovat a odesílat. Logisticky to je nemožné a den bych musel mít ne 24 ale snad 48 hodin.

Ta koalice ANO + ČSSD je smrtící a pro nás, ČSSD, rozlučka s parlamentem.