Konečně to těm hajzlům někdo řekl!

Místo toho, aby peníze šly do vnitřní infrastruktury, do nemocnic v této době personálně zdevastovaných po VŠECH polistopadových vládách, se serou do hoven!

Ležím podruhé s těžkým zápalem plic ala Covid-19 na interně a vidím jejich zoufalou snahu udržet nemocnici v chodu. Na praktiky se taky sere!!! Nic jim nepovolíme, ale jebat je vy vládnoucí svině budete??? To, že si kdejaký Jouda s inteligencí, že není schopen ani vyjádřit, co vlastně chce, může kdykoliv PRL zavolat o PN a válet se klidně doma, zatím co my neseme kůži na trh denně a i v noci, o víkendech, svátcích, s tím jste vy hajzlové neudělali za těch 21 let ani HOVNO!

Národ Vás musí nenávidět, ale jsou stále ovčané, kteří Vám to tam hází a Vy na ně čtyři roky jen serete chátro probruselská! ProSorosovská, proBidenovská!

Končím tímto s politikou neskutečných lhářů a pžizdisráčů a hodlám se věnovat důchodu, jak to jen bude možné. Mými voličskými stranami se stává Trikolora a SPD! A doufám, že se ČSSD a ANO do parlamentu již nikdy nedostanou s takovými lúzry, jaké tam TEĎ mají. To raději již NIKDY!

A pro blbce: jsem sice na kyslíku, ale díky němu mi to myslí stále dobře!