Náhody?

 Svádět výrobu biologické zbraně na netopýry je perfektní zastírací manévr.
Každému se musí ulevit při poslechu večerních televizních zpráv v ČT 21.12.2020 – vše je na nejlepší cestě – není se čeho bát. Obzvláště, když víme jaké kapacity to mají na starosti.
TEORIE NÁHODY:„Čínská biologická laboratoř ve Wuhanu patří společnostiGlaxosmithkline, kterou (čistě náhodou) vlastní společnost Pfizer!, kterážto (čistě náhodou) vyrábí vakcínu proti virusu,který má počátek v biologické laboratoři ve Wuhanu a TU financujedr. Fauci (čistě náhodou), který pro ni také dělá reklamu!)
GlaxoSmithKline je (shodou okolností) spravována společností BlackRock Finances, která (čistě náhodou) spravuje finance OpenFoundation Company (Sorosova nadace), která (shodou okolností)slouží francouzské AXA pojišťovně!
Shodou okolností SOROS vlastní německou společnost Winterthur,která (čistě náhodou) postavila čínskou laboratoř ve Wuhanu abyla koupena německou pojišťovnou Allianz, jejímž akcionářem je(shodou okolností) Vanguard, který (čistě náhodou) je iakcionářem Black Rock, který (shodou okolností) ovládá centrálníbanky a spravuje zhruba třetinu globálního investičního kapitálu.
Black Rock je také (shodou okolností) hlavním akcionářemspolečnosti MICROSOFT, kterou vlastní Bill Gates, který (čistěnáhodou) je akcionářem společnosti Pfizer (který – jak sipamatujete – prodává tuto zázračnou vakcínu) a je v současnédobě (shodou okolností) prvním sponzorem WHO !!!
Takže teď chápete, jak mrtvý netopýr prodaný na mokrém trhu vČíně infikoval CELOU PLANETU