Rasrtislav Kufa- diskuze

13. Šance přivést si C19 domů s botami je jako být zasažen bleskem dvakrát denně. Proti virům pracuji už 20 let – kapénková infekce se tak nešíří!

  1. Nemůžeš být chráněn před virem tím, že konzumujete jablečný ocet, šťávu z cukrové třtiny a zázvor! Ale podpoříte tím výrazně imunitní systém. Zejména tím zázvorem – v kombinaci se skořicí.
  2. Dlouhodobé nošení roušky narušuje vaše dýchání a hladinu kyslíku. Noste to jen v davu. Ale zato – pokud jsme v davu – nosme roušku důsledně.
  3. Nosit mikrotenové rukavice je také špatný nápad; virus se může hromadit na rukavici, ale i uvnitř rukavice – zejména ve vlhkém prostředí -zpocené ruce – a snadno se přenášet, pokud se pak dotknete tváře.
  4. Lepší je pravidelně si umýt ruce. Imunita je velmi oslabena v nečistém prostředí.
  5. I když jíte jídlo stimulující imunitní systém, pravidelně choďte do parku, k vodě – a zejména do lesa. Borový les je ideální prostředí pro dýchání.
  6. Přirozená imunita se u nás lidí po generace zvyšuje rozumnou VÝSTAVOU (EXPOZICÍ) PATOGENOVÝM ČINITELŮM, nikoli seděním doma a konzumací smažených, kořeněných, nebo sladkých jídel a slazených nealkoholických nápojů.
  7. Nepromokněte a neprochladněte.
  8. A k tomu alkoholu – ten nemají viry vůbec rády …… malá stopička tvrdého alkoholu (just a wee drum) rozhodně neuškodí – ba naopak !
  9. Buďte chytří a buďte informovaní – ale berte main-streamové informace s rezervou ! Používejte svůj rozum, nepodléhejte marketingové propagandě, používejte mozek – proto vám ho Stvořitel taky dal.Žijte normálně život – rozumně a naplno.
  10. Buďte chytří a buďte informovaní – ale berte main-streamové informace s rezervou ! Používejte svůj rozum, nepodléhejte marketingové propagandě, používejte mozek – proto vám ho Stvořitel taky dal.Žijte normálně život – rozumně a naplno.