Co to je influencer?

Jsem z toho všeho znechucen jako každý v této zemi, v Evropě i zbytku světa. COVID-19 je choroba, která zabíjí, a to jak doslova, tak přeneseně- protože máme po prdeli a nemůžeme téměř nic, na co jsme byli zvyklí. A to nemluvím o cestrách do zahraničí na dovolené, to je to poslední. Jde o sociální kontakty a další důležité věci, které se nám již mstí a pořádně vymstí, viz ne-výuku žáků a studentů, aby po nás převzali žezla a že to bude sakra cítit celé lidstvo, resp. v ČR určitě. Mladí propadají depresi a mohou páchat sebevraždy jako staří bez sociálních kontaktů, víme všichni jak to je. A kde jsou malí a střední podnikatelé? V prdeli, jak kdo tedy, někdo i jinde.

A pak se dozvíte, že chaotická vláda či jen ANO 2011 si zadá za neuvěřitelné prachy nějaký profil na TikToku – sociální sítě oné zatracované komunistické Číny, a nějací dva mládežníci si říkají influencer. Sakra kde to jsme a co to je za debilitu?

Ale zde v ČR se už ničemu nedivím. Jsem rád, že jsem prožil valnou část života v pohodě byť jsem ustupovat nejprve komunistům, posléze novodobým utlačovatelům svodobné mysli a rozumu. Teď už nemusím… Jsem free Daktari a jsem tomu rád! Nejsem freecoolin, naštěstí tohle se mi vyhnulo. Mám šťastné manželství a klidné bydlení se spoustou kamarádů. To je nejcennější co mohu mít a ostatní se poddá.

A o tomto to je:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ty-vole-Michal-Suchanek-a-mladez-pro-ockovani-Ziral-tocil-se-a-pak-se-omluvil-652528