Nouzový stav forever?

Nouzový stav= něco jako Stanné právo. Böhmen und Mãhren tu už bylo a je to tu zase. Podle mě by se toto vše kolem SARS-CoV-2 mělo řešit individuálně. V první řadě- když to vypuklo- stanné právo mělo význam. Posléze, jak se vyvíjela situace, se z toho stala politická sračka. Typická pro protofašistické režimy. Idioti ze všech sfér, aniž by dávali v šanc EBV= Evidence Base Medicine- tedy Medicínu Založenou na Důkazech- se stali idiotskými mysliteli, odborníky naveškerou epidemiologii, jakoukoliv medicínu, poliltiku útlaku a buzerace, na pseudovojenství, typické naše fízlování a další orwellovské aktivity. Jakoby už zde nebuzerovaly jen ziskové „neziskovky“ ala Soros a další zmrdi, které tu operují od našeho nešťastného vstupu do EUSSR. Fízlové rulez! Češství opět potvrzeno, ale totéž moraváctví, slezanství… hnus! Prostě kam se před rokem 1989 srali estébáci , no ne? I Gestapo by jen čumělo!

Jsem na rozpacích- COVID-19 JE nemoc, ale pozitivita proti SARS-CoV-2 je jen sekvence viru PCR detekovatelného, ale ne nemoc! Po očkování se tvoří protilátky, tedy antigenní test je jasně pozitivní- SUPER- máme protílátky- a PCR test zachytí falešně pozitivní sekvenci inaktivovaného viru SARS-CoV-2 a tedy známka toho,že se vakcína ujala.

Tak kde jsou ti nemocní?!

Rozhodně nezlehčuji průběh s jasnou klinikou! To kurva ani omylem! Ti OPRAVDU nemocní potřebují kvalitní péči, ale ani omylem všichni leží na ARO či JIPkách! A kde jsou s komplikovanou Chřipkou, po operacích, s nádory, s úrazy a chronickými nemocemi a tak dále???

Ale KOLIK je ve skutečnosti nemocných s COPVID-19??

Od 15.2.jako očkovaný, s pozitivními protilátkami, a se sekvencí SARS-CoV-2, MRDÁM na roušky! Seru na státní teror!

Nechoďte ke mně vy, co jste zbabělci, srabi a flákači, typičtí práskači! Já jsem na rozdíl od 99% z vás očkovaný a tedy lepšočlověk, prostě Übermänch! Hnusné? Ale jo, sami jste si toho vy co jste připosraní vinni!