Kantar- praktiky!

Alespoň do října nemazat:

Tentokrát pan Moravec a Česká televize s globalistickou zahraniční agenturou Kantar v zádech však překročily Rubikon. Záměrně zcela absurdními čísly údajných voličských preferencí daly najevo, že již není cesty zpět. Od tohoto okamžiku je budou kopírovat všechny ostatní agentury, aby vytvořily dojem, že Babiš je odepsaný, zatímco Bartoš míří do premiérského křesla. Jde o známý psychologický trik. Voliči si mají na tu donedávna obskurní představu zvyknout a zařadit ji do svých preferenčních úvah jako reálnou. Má překrýt fakt, že Piráti – radikální levičácká organizace vzniklá a řízená z bruselského centra aktivním muslimem – je klasickým Trójským koněm vtaženým za hradby tradičně „zlobivé“ gubernie Čtvrté říše. Hra nervů.

Potud nic nového. Kavárna se na svůj „výstřel z Aurory“ chystá již dlouho, šlo jen o to, kdy k němu sáhne. Že se to stalo už dnes, je však překvapením. Neumějí udržet nervy na uzdě.Strašlivě přestřelují, nedokáží „dávkovat“ své mystifikace, své lži, neb jsou přesvědčeni, že to půjde silou, a když ne silou, tak ještě větší silou. Až se začnou lockdownové okovy v květnu a červnu „rozvolňovat“ a Andrej Babiš zvolna rozjede vlastní volební kampaň, Bartoš začne klesat. Nejde totiž napořád udržet absurdní uměle vyrobené výsledky „průzkumů“, ostatní agentury také musejí z něčeho žít. A to je naprostá tragédie. Uměle vytvořené figury typu Bartoš je nutno prosadit na zpěněném vrcholu oné jediné vlny – než začnou „fandové překvapení“ ztrácet euforii a vracet se k racionálnější úvaze.

A premiér Babiš to pojmenoval. Neřekl nic převratného či neznámého: Piráti jsou bruselští bolševici, kteří chtějí otevřít naše hranice pro muslimskou (tzv. imigrantskou) invazi a definitivně včlenit náš, kdysi suverénní stát, do Čtvrté říše.

Preference – cinknuté průzkumy.Takto vypadají předvolební průzkumy mezi lidmi, a pak nám ukazují, jak je ANO na tom špatně!

Tak jsem se zapojil do výzkumu CVVM ohledně volebních preferencí a dopadl jsem takhle.

(Zveřejnil Mirek Blinka – sdílejte dál!)

Otázka:      Koho byste volil do PS

Odpověď:   ANO 2011

Otázka:      Kdo je pro vás přijatelný?

Odpověď:   KSČM,SPD,ČSSD

Otázka:      Kdo je pro vás nepřijatelný?

Odpověď:  TOP 09,ODS,KDU,Piráti

A výsledek?

Nespadáte do kategorie našich respondentů!

A dotazník ukončen a neuložen.

Tak takhle dopadají podobné průzkumy různých agentur.

Vše je záměrné cílené! Proto musíme bezpodmínečně k volbám! Všichni! A sdílejte prosím tuto informaci dál, ať lidi nepodlehnou zbytečně malomyslnosti a beznaději.

Ještě jeden postřeh. (čtvrtek 11. 3. 2021)  Byl jsem telefonicky tázán nejmenovanou agenturou v průzkumu koho bych volil.

Moje odpověď:   ANO

Tazatel:              Vy jste důchodce, že

Moje odpověď:   Nejsem

Tazatel:              Kolik je vám let

Moje odpověď:  54

Tazatel:             Jaké máte vzdělání?

Moje odpověď:  Dvě vysoké školy

Tazatel:             Kde pracujete?

Moje odpověď:  Podnikám a zaměstnávám lidi

Tazatel:             Údiv

Tady je jasný důkaz kam to tlačí a jak se nás snaží ohnout do obrazu, kam nás potřebují dostat.