Mám pochybnosti o inteligenci některých představitelů Trikolóry! Naskočili jste na koloběžku jediné kritiky této vlády? Více neumíte? Lituji odchodu mladého Klause!

To Vás zničí, uvažuji o jiné volbě na podzim!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Zdenek-Koudelka-Lide-poskozeni-protipravnimi-opatrenimi-mohou-skodu-zadat-po-statu-Za-tu-je-plne-odpovedny-Arenberger-i-sta-miliony-661798

Ministr (bohužel) Arenberger je jediný (teď už ne) specialista na léčení maligního melanomu= melanoblastomu. Bez jeho práce by tu každý s tím to nádorem zdech za 3-5 měsíců. On to vše změnil a bez jeho výzkumu a práce včetně jeho týmu byste zdechli na hnoji. Zachránil mi švagra.

Pak se stalo to, co mu nemohu odpustit- jít do vlády se zmrdy. To mi je moc líto, ale i já jsem chtěl pomoci v dobré víře lékaře pomáhajícího všem viz Hippokratova přísaha a pracoval jsem za socialismu s komunisty, byv jedním z nich. No a co? Komu jsem tím pomohl, na mě kašle, komu jsem tím ublížil, nenávidí mě: a já se ptám: kdo jsi bez viny, hoď kamenem!

A teď suď!

Pro blbečky, kteří nikdy nic nedokázali, ale kafrají do všeho, chovají se jako zmrdi, takže to jsou zmrdi- konečně už zdechněte!

Zde se ukazuje, že mít titul neznamená být inteligent a schopen realistického uvažování!

Vy „eKSperti“, jděte víte kam! Ostatně zrzavá umělá hlava s více jmény je nejistá budoucnost, když si ani neumí zvolit jasnou identitu. Vašku- kde jsi?