Konečně iniciativa zdola!

Hnutí Otevřeme Česko – Chcípl pes vyhlašuje Black list pro zločince, kterým zakazuje vstup do našich podniků

Rok útlaku a šikany přinesl do gastronomie katastrofu nebývalých rozměrů. Zákaz svobodného podnikání způsobil ztrátu majetků, jistot, zaměstnanců, iluzí, zdraví, a nakonec i životů. V zájmu obohacení určitých skupin přišli ti, kteří budovali, dřeli a rozvíjeli své malé a střední podniky, o vše.

Přežili ti, kteří se zadlužili, zastavili své majetky a věří, že bude líp. Přežili ti, kteří bojovali a nezavřeli. Přežili ti, kteří měli štěstí na místo, kde fungovalo okno.

Dnes jsme svědky doby, kdy soudy označují naše vládní představitele za ty, kteří znevažují a porušují zákon. Vydávají protizákonná opatření, které nás podnikatele ženou k bankrotům, chudobě, dluhům.

Už 6 měsíců bojujeme proti těmto lidem a jejich bezohlednému rozhodování o našich životech. Bojovali jsme na demonstracích, u soudů, v médiích. Zapomněli jsme však na jednu důležitou skutečnost. Oni nás potřebují. A to nejen kvůli daním a hlasům ve volbám, ale také kvůli ostříhání, nákupu, zábavě, obědu či kulturnímu zážitku.

Jak tedy můžeme bojovat u nás v provozovnách? Spojili jsme se s kolegy v Dunajském pivovaru v Bratislavě a inspirovali se. Vyhlašujeme podnikatelský black list pro ty, kteří svým zrůdným jednáním zahubili naše kolegy. 

Dnes 26.5. 2021 vydáváme toto nařízení:

1) Zakazuje se přítomnost v provozovnách stravovacích služeb, restaurací, barů, hotelů, pensionů, maloobchodu, obchodních center, kadeřnictví, masážních salónů, fitness center, sázkových kanceláří, dále pak bazénů a umělých koupališť, divadel, sportovních areálů, ski areálů dále pak na kulturních akcích, sportovních akcích, trzích, filmových představeních, cirkusů, varieté, kongresů, vzdělávacích akcí a to těmto osobám:

Andrej Babiš, Jan Hamáček, Roman Prymula, Jan Blatný, Adam Vojtěch, Petr Arenberger, Mudr. Petr Smejkal, Alena Schillerová, Jana Maláčová, Karel Havlíček 

2) tento zákaz se nevztahuje na hypermarkety, benzinové pumpy a květinářství

3) Každý zástupce poškozených subjektů má právo na odmítnutí zákazníka, který úmyslně poškodil, nebo poškozuje jeho svobodné podnikání. V případě neuposlechnutí výzvy zástupce dotčených subjektů se výše zmíněná osoba dopouští přestupku podle zákona č.250/2016sb.

Odůvodnění:

Výše uvedení zástupci státní moci vědomě poškodili práva a svobody občanů ČR. Přes opakovaný rozsudek NSS nadále omezují a zakazují právo na svobodné podnikání, čímž se dopouští trestného činu. Tito lidé jsou plně zodpovědní za ztráty majetků, zdraví a životů dotčených spoluobčanů.

Tento dokument slouží pro všechny odvážné podnikatele, kteří již pochopili zločinnost této vlády.  

Jakub Olbert a Jiří Janeček