Už jděte s těmi LGBTIQ… a tak dál do prdele! A co my, většinová společnost, my jsme Vám jen na obtíž a na placení daní? Co je to za chátru, která si dovoluje nám vládnout?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Myslite-jako-Orban-Jste-nepodstatna-mensina-zaznelo-na-CT-z-Topky-670116

Do prdele si strčte cyklostezky odnikud nikam za zlodějské peníze, dále takzvané vaše dotace, kterými vydíráte státy, města, obce= jiné forma úplatku, vaše „lidská práva“, která denně u většinové populace porušujete, vaše soustavné porušování Ústavy ČR, Listiny základních práv a svobod, které obě tyto věci opakovaně a programově porušujete, strčte si tam zelené ekoteroristy nepřipouštějící, že člověk je také živým tvorem, strčte si tam Práva dítěte, která jsou zaměřena proti rodičům. Přestaňte porovozovat telefonní fízllinky, silniční fašismus, nepotlačujte svobodu slova, neserte se do ciziny, když máte doma hromady vlastních sraček a hnoje nezpracované a vámi již nezpracovatelné! Zameťte si před vašimi prahy a neotravujte slušné, heterosexuální, jedinou populaci tvořící a rodící děti, pracující a daně odvádějící lidi, nemažte med kolem hub důchodcům, vyhoďte hnusné, dementní a vlastizrádné neziskovky- vyprovoďte je do jejich “ Sorosových USA rájů“ nebo do Brusele či do islámského prostředí ekonomických a agresivních „utečenců“ mimo Evropu.

Vraťte lidem odpovědnost za sebe sama, nechte lidi používat mozky, trestejte jeden ze smrtelných hříchů zahálku, válení doma, vytvořte pracovní místa (kdyby hovna měli špičatit za peníze, je to lepší jak dopoledne za štědré „sociální“ dávky doma ožralí chrápat a v noci dělat bordel), zapojte každého do pracovního procesu a když nechce (ne nemůže), nechť vypadne ze slušné společnosti a hledá žrádlo v kontejnerech! Dejte už konečně důchodcům důstojné důchody, vybudovali to tady pro vás všechno a není jejich chybou, že většina ještě za minulého režimu- oč je ten váš lepší???

Jak bylo příznačné heslo- Kdo nepracuje, ať nejí! Doháníte lidi do exekucí a ještě je necháte spadnout až na samé dno společnosti, ale v reklamách se předháníte, která zlodějská banka jim půjčí….na dovolenou, dárky na Vánoce, na svatby, na narozeniny, na hovadiny! A pak je zničíte! To JE kapitalismus volné soutěže, jak jsme si ho vysnívali?

Začněte snižovat zlodějské daně na všechno a proti všemu, koukejte rozhýbat trh práce ne dotacemi a úplatky, ale pobídkami! Trest smrti za jasnou korupci jako v Číně! Trest smrti za jasně prokázané vraždy! Kdo má celý jejich život ty zločince z našich daní živit!

Bible říká- oko za oko, zub za zub!