Babiš junior

Schizofrenie je těžká, zákeřná nemoc psychiky- jedná se o poruchu myšlení. Tito lidé mají jiný pohled na svět, který je nám ostatním cizí jsetně jako pro ně je cizí ten náš pohled- oni myslí jinak a neztotožňují se s myšlenkou, že chyba ja v nich, naopak ji hledají u zdravé populace a to někdy dost nevybíravě. Schizofrenie je

  1. simplexní, asi nejčastější, dalo by se i napsat, nejméně ohrožující okolí
  2. katatonní- ztuhlost se mísí s najednou obrovským a nezvladatelným pohybem, pacient zde ohrožuje hlavně sebe
  3. paranoidní- nejhorší forma schizofrenie, kdy nemocný agresivně napadá všechny osoby a věci ve svém okolí
  4. hebefrenní
  5. neduferencovaná
  6. možná jsoiu ještě další varianty, je to parafrenie, další psychóza je Paranoia- od schizofrenie pozná jen psychiatr odborník.

Zde je třeba uvést, že je nevyléčitelná a pacient zásadně nemá náhled na svou nemoc, nemocné vidí jen kolem sebe, sám sebe vnímá jako zdravého člověka. Náhled lze získat po dobu stabilizace nemoci léky , a to ještě stěží. Vývoj schizofrenie je plíživý, ale někdy vypukne náhle jako ataka zuřivosti a podobně. V takovémto případě se diagnóza dá udělat za pár hodin či dní. U plíživého vývoje je to problém na měsíce či léta.

V přípoadě Babiše mladšího se bude zřejmě jednat o simplexní formu, jeho extempore na dálnici je typické pro náhlé selhání jeko mysli. Jeho aktivity pak jde jiným směrem a vývojem jak naše aktivity. Jaho mysl je bóbrácena k sobě, okolí považuje za zmanipulované, nemocné, nepřítelské. Je mu pak zcela lhostejná rodina, kamarádi, vybírá si a nálepkuje- s tím je v souladu s našimi vedoucími představiteli a mediálními pracovníky. Ti jsou schizofrenní od vstupu do EUSSR a posraní ze všeho, co jim nejde pod vousy, kde jsou aplikovány přírodní vědy a kde se svobodně myslí. Ale to jen tak na okraj, ke zpestřední.

Jeho zneužití proti rodině, otci, premiérovi je typické pro zbabělce a zmrdy. Nemocný člověk zaslouží úctu, soucit a léčbu, ne vláčení po politických akcích a strkání před kamerami. Pro otce vidět nemocného syna, kterého určitě má rád a hájí jej a chrání před novináři (ostatě jeho „únos“ na Krym klidně mohl být tím aktem z milosrdenství, ne likvidaci nepohodlného svědka v případě čapáku či odstranění z cesty), jak se proti němu naučeně stává nepřítelem, je hrozné a odsouzeníhodná je Klusákova aktivita- je to ZMRD.

Já nehájí, premiéra Babiše, ale OTCE Babiše. Je mi ho lidsky líto, kam až chátra proti němu zašla, je mi líto nemocného syna.

Apropó- u schizofrenie se někdy těžko pozná, že už je dekompanzovaná- klidně pod léky může vypadat „Normální“, tedy se mohou posudky na jeho zdravotní stav měnit jak listy na stromě na podzim. A vvo tom to je!