Volit SPD není zločin, ale vynucená realita!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Kdo-voli-SPOLU-voli-Piraty-kteri-prinasi-totalni-zkazu-Okamura-promlouva-i-o-vyzvach-romskeho-predaka-k-jeho-likvidaci-676533

Dobře si to přečtěte až do konce a pochopte, kdo je jedinou stranou bojující za Vaši přítomnost a budoucnost. Kdo volí ze stejných důvodů Volný blok, odebírá jediné straně národních zájmů SPD voliče, kteří budou chybět při sestavování nové vlády v ČR po říjnových volbách, kde Volný blok určitě nebude zasahovat a možná ani v parlamentu nebude zasedat. Vaše hlasy tak budou vyhozené národně uvažujícími a česky, moravsky či slezsky ( a vitnemsky, německy, a kdovíjakými řečmi zde mluvícími obyvateli ČR) rozumně uvažujících normálních obyvatel této zmučené a likvidované republiky.

S tím Volným blokem jste to posrali, nebude dost hlasů pro SPD a jejich možnost se tak účastnit na vládě:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Vite-proc-nebyl-Petr-Dvorak-z-CT-odvolan-Hana-Lipovska-pro-PL-odhaluje-zakulisi-676563

Honíte si svá ega? Nejste tedy rozumní a přemýšliví, ale jste lační po funkcích a ve prospěch národa byste nikdy nepracovali! Máte jen dva programové body- zlikvidovat ČT (chvályhodné) a odsuzovat vakcinace (velmi špatné, neprofesionální a nebezpečné).

A ano, ten blbec z SPD opravdu utekl z Rady ČT před hlasováním na WC, ale snad Okamura není tak hloupý, aby si to s tím zbabělcem nevyřídil. Nebo není debil, ale má ze všeho hnačku…pak tam nemá co sedět za peníze daňových poplatníků!

Trikolóra Svobodní Soukromníci taky tříští hlasy pro SPD.