Hned první věta o energiích mne utvrdila v tom, že TY blbe jsi blbé hovado a na hovno budeš včetně těch tvých 5.ti stran! Ještě budeme za Babišem plakat!

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fialovo-solo-u-Moravce-Prijde-tezka-zima-To-Babis-Vystrcil-to-dela-vyborne-Zeman-ma-mit-prostor-se-vylecit-680544

Kdyby nebylo Dolínků a Hamáčků, a mohl bych jmenovat v Pu kraji další nemakačenky, byl bys Fialko v prdeli. Lidi by tu usouženou ČSSD do parlamentu dostali a ty blbe bys ten svůj neuvěřitelně nevymáchaný rypák utřel a Babiš by tu s ČSSD a SPD pohodlně vládl dál, a néééé, že bych si to přál! Jen SPD bych to přál. Idiotům z ČSSD NE!!! A už nikdy ! Zklamali všechny!!!

Najhorší na tom je, že tato pětivláda nám nikde a v ničem v nadcházející zimě nepomůže, ba naopak! A budeme bojovat o přežití, což by Babiš nedovolil…

Hm:

„Já kdybych měl tu možnost, tak bych dal každému ministrovi za úkol, aby našel ve svém resortu úsporu ve výši 6 procent, což fakt není moc. Tak nakonec ušetříme těch 100 miliard. Kdybych to řekl v domácnosti, tak lidé podle mého názoru těch 6 procent najdou. Takže to musí dokázat i stát,“ zdůraznil Fiala.

Tak budeš ji mít, no to jsem zvědav! Frank Zappa by ti řekl: Kéž tvé hovno obživne, aby tě políbilo! Jinak ŽVÁSTY!

Jarda Foldyna:

ČSSD z doby, kdy vymyslela tzv. předsudečnou nenávist a začala pronásledovat lidi s nepohodlným politickým názorem, tedy ČSSD z doby Jana Hamáčka, mi líto není. 

Tady je kompletní vysvětlení:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Ted-uz-na-zivot-a-na-smrt-Foldyna-varuje-pred-petikoalici-A-reci-o-Zemanovi-Dzamile-zabalit-veci-a-poslat-ji-zpet-680519

ZDE ČSSD TOTÁLNĚ SELHALA!!! Z takové strany je třeba odejít zavčas:

A to se opakuje a zhoršuje- Zmr. Dolínek, Red swetter Hamáček, 3,14159..ča Valachová, idioti kam oko pohlédne, a je mi líto, že je nenakopal do prdele šéf poslaneckého klubu JUDr. Jan Chvojka- HONZO, na TEBE jsem sázel, a HOVNO, že? To Tě pásli? Že by v Praze všichni zdebilněli? Jsou na ně vedena kompra? To ta koryta jsou tak ekonomicky významná, nebo se blbci napříč politickými stranami neumí uživit jinak, neb jsou to nýmandi??? Kurva -kdo v Vás kdy opravdu pracovall? Víte blbci z ČSSD? za co žije lid? Nechali jste ho v kaši, a teď kde jste, to kaše není. A dobře tak! To vy jste zavinili, že levice a lid nebude mít v dalších iks letech žádné zastání! To vy jste udělali z lidí chudáky a isolventní štvanou zvěř! Od dob Sobotky vám šlo jen o koryta, ne o lidi!!! Proto jsem odešel. Zbaběllci a korytáři!

Teď si počkám na ty ubožály z tzv. demokratické -… chátry? nebo jak se nazývají?…

A vvo tom to jje:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Fiala-si-vylame-zuby-Ani-netusi-jak-obrovsky-problem-ho-ceka-Sichtarova-vse-secetla-680498

Za to, že mladí jsou idioti, blbci a negramoti v přírodních vědách, tedy škodiči: Viz zcela nevzdělanou chátru ve vedení EUSSR) , může levice stejně jako pravice= zadnice.

Jo kde jsou ty časy, kdy jsme byli v prdeli!

Vychováváme si idioty, kteří se neumí postarat o sebe, natož o nás, starší. Mamahotel- jo to je VONO že? Žvanění a hovna- to umíte. Více ani to hovno neumíte správně umístit na pole a zaorat! Ne vám jsme my staří zadělali na průsery, ale VY jste udělali vše proto, aby tady průsery byla a zničily Vás a na to se těším! Snad se ještě dožiju toho, jak se poserete v lese! Zbabělci užvanění pYrátští! I ty 4. mandáty jsou průser pro ČR!

Tady máte pravdu:

Dnešní generace do 20 let je zoufale nevzdělaná, neschopná nést zátěž, neschopná držet soustředěnost, neschopná cítit ambice či soutěživost. Je pracovně do značné míry nepoužitelná.

K tomu jen jedno- jen absolutní blb si myslí, že změní jasně dané a vesmírem determinované přírodní zákony! Učte se, hovada! Právo je umělé a o ničem- spíše o hovně a buzeraci; není to zdaleka vše, ekonomYJe je hovadina, když neumíte ani vydělat korunu ve VÝROBĚ a utvořit výrobek směnitelný prostou výměnou, s těmi 3,14159..čovinami makroekonomie jděte ekonomičtí lepmplové do prdele! To je zlodějna a zmrdství jako úroky z úroků. A na tom se dnes živí celý Sorosův zlodějský a korporátní svět. Žido – bolševismus Hitlera se opět jeví jako —– realita—- až mi je z toho zle. Jen se podívejte, kdo má v ruce světové banky: ten Áda tak blbej nebyl. Holt není dobré číst jen Marxe a Lenina, ale i Hitlera a Goebbelse. Je to na jedno brdo.

A tuto asociální sběř bych do vlády ?pravičáků? rozhodně nebral:

https://www.novinky.cz/volby/do-poslanecke-snemovny/clanek/pirati-jsou-v-klestich-pomuze-jim-ucast-ve-vlade-i-trafiky-mini-politologove-40375020#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=0buEE7LgXrv-202110171534&dop_id=40375020&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz