Tohoto jsem se dožít neměl!

Kam se medicína dostala, když 54 letí idioti namistrovaní ovládající na dálku svůj lékařský program, což dnes umíme všichni až na výjimky, kteří si dovolují se srát do praxe kolegům o 20 let starších, což v okrese Svitavy bují stejně jako jinde, si tito hlupáci neumí spočítat následky telemedicíny versus kvalitně odvedené pravé lékařské péče o naše nemocné, aniž by přitom znali, jak se opravdu má léčit. A tato idiocie se dostala i mezi nás praktiky, do první kontaktní linie, kde se často rozhoduje mezi pacientem a lékařem, na jaké úrovni se setkali, jak si budou rozumnět a jak se pacient naučí od kvalitního praktika přijímat jeho rady a vědomosti tak, aby lékaři důvěřoval a mohl tak být kvalitně léčen s důvěrou. A to platí i naopak. Pak přijde nějaký zákusek dezert (jeho tchán vynikající praktik) a atakuje agresivně lékaře o generaci strašího, který ho nikdy neviděl, nikdy jemu či jeho pacientům neublížil, který měl jen tu „drzost“, že se „kolegů“ zeptal na jejich názory na sporné otázky školení a provádění praxe, aniž by je chtěl urazit, no prostě jsem se jen zeptal na názor známé lékařské komunity na jejich názory na daná témata, protože jem jim blbec věřil a chtěl jsem jen radu, já sám jsem navrhoval postup, který jsem si chtěl nechat schválit většinou lékařů první linice v celém Česku. Místo toho se mi od jednoho přechytralého „kolegy“ dostalo mnoho jízlivých urážek a od ostatních typického ticha před smrtí odsouzeného- buď si nechtěli zbaběle dělat zle- alibismus- nebo jsou to typiční současní bezpáteřní ubožáci tak typičtí pro naši současnost bez vlastních názorů a chtějí se jen vyšplhat po mých či obdobných zádech na vyšší místa s patřičnými zisky bez vědomostí a slušnosti, kerým to vlastnostrem nás staří profesoři učili.

Ta stará garda docentů a profesorů dílem v tom lepším případě už vymřela a bohužel přeživší, odborně nemohoucní, se sprostě nechali uplatit a poučují národ o věcech, které jsou zcela mimo jejich jistě předchozí úctyhodnou odbornost a lidsky mimo mísu a my, co makáme, máme v našich praxích často větší vědomosti a zkušenosti, jak tito profesoři s odtažitým vzděláním- a to je zlé!!!

Kolegové, kterým lze tak říkat, nebuďte ovce, nesplývejte se špinavým proudem, používejte mozky a neserte se do kolegů používajících mozek agresivně bez konzultace s nimi, když nemáte argumenty, o kterých byste mohli diskutovat. To se raději stáhněte na svá pracoviště, nevypouštejte leštěné prdy a uvidíte- bude lépe. Medicína opět získá svou prestiž, pacienti se lékařům nebodou smát, urážet se navzájem a medicína se opět vrátí do kolejí EBV ( Medicína založená na důkazech) a konečně se soustředíme na LÉČBU indikovaných skupin obyvatelstva, přičemž vakcinace bude svobodná jako u chřipky- obdobné změny viz u genomu chřipky (HxAy) a její každodenní roční změny na jinou genetickou kombinaci a tedy vývin vakcíny se rok od roku mění dle aktuální situace podle mutace chřipkového viru- což se přece před našimi zraky děje u koronaviru SARS-CoV-2 a přitom blbci (NE- Korporátní hajzlovské společnosti pasoucí „nezávislé vlády“, o kterých se zastřeně pod známkou přechodu kapitalismu volné soutěže do imperialismu-zde korporátního) z ekonomických důvodů posíláme nevinné lidi na očkování už druhou prd účinnou dávkou, natož třetí dávkou biologické nebezpečné sračky neúčinné na první varietu viru SARS-CoV-2! Zločin, biologické vraždy, likvidace svobod, ničení plodnosti, ničení populace, ekonomiky států, kteří na totu destruktivní vlnu nastoupili.

Závěr- Važme si sebe navzájem, nebuďme jízlivá hovada s makovicí naplněnou urážkami bez argumentů, setkávejme se hlavně osobně- na „osobní útočné diskuze“ vám kašlu, tříbení názorů v mém věku vyžaduje konkrétní diskuzi na konkrétní témata obdobně v malých i klidně většich diskuzních skupinách, abychom pak lační politické a mediální pozornosti neotravovali laiky a politiky svými kecy, kterým často sami nemůžeme věřit, ale odměna je pro krysy z našeho středu stále lákavá….

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Fiala-se-bude-zodpovidat-jim-Ne-Cechum-Uz-ted-je-videt-Petr-Hampl-o-tezke-dobe-687855

A podle toho výše uvedeného se rodí aktivní blbci, co jsou horší jak třídní nepřítel či dokonce koaliční partner.