Nesmrtelná teta

Už je vám jasné, proč se dnes u funkcionářů nepíši tituly? Nikdo přesní neví, zda vysokou školu skutečně vystudovali, či si titul koupili. Je to jako u některých autoškol, což nám ukázala veřejnoprávní televize. 

Celý její život – samý podvod!  

Miroslava Němcová – narozena 17.11.1952, tedy už je jí 69 let a měla odejít do starobního důchodu už 17.03.2013. K vůli penězům – vysokým měsíčním platům z poslanecké sněmovny a nyní nově ze Senátu neodejde asi nikdy !!! 

Dosud nezveřejnila důvody jejího vyloučení z gymnázia, které nedostudovala a ze školy byla vyloučena. Začala studovat zemědělskou střední školu v Havlíčkově Brodě. Po jejímž dokončení nastoupila na celých dlouhých 20 let do statistického úřadu jako řadová odborná referentka. V této době byla přistižena při krádeži pečiva v jedné Žďárské samoobsluze. Co k tomu říct? Po vstupu do vrcholné politiky to ospravedlňovala hlavně tím, že to byl prý její způsob boje s tehdejším komunistickým režimem. 

Když její syn nějaký čas drze využíval dokonce i sněmovní Octavii ke svým soukromým cestám i do práce, zdůvodnila to tak, že syn nebo snacha používají služební Octavii údajně vždy jen ve chvíli, až když ona potřebuje někam rychle dovézt, jelikož ONA nevlastní  řidičský průkaz. Avšak už v té době, a zejména z titulu své opravdu mimořádně vysoké ústavní funkce, měla plně k dispozici navíc ještě i luxusní limuzínu BMW i s řidičem. Němcová však přesto v tom „neviděla“ vůbec žádný problém, že ač neřidička, využívá klidně i té druhé možnosti navíc, mít plně k dispozici ještě i další, tzv. referentské služební auto. Prostě ho jen vypočítavě a ziskuchtivě poskytla svému synáčkovi dokonce i se služební kartou na benzín, který potom následně plně proplácela Dolní sněmovna. 

Na přelomu roku 2010 si začala před své jméno drze psát dokonce i titul Mgr. Teprve až to novináři vypátrali a chystali se i zveřejnit, protože se jednalo o naprosto arogantní podvod, a dokonce až na velký nátlak některých svých nejbližších vládních spolustraníků, nakonec od toho zcela potichu ustoupila. Napsal to teprve až nedávno server TOP. Na veřejnosti se to tehdy přesto vůbec neobjevilo. Holt neuvěřitelná síla snadno vydělaných peněz a politické moci u nás dokáže už téměř všechno možné i nemožné. I chudáci novináři a redaktoři jsou jenom lidé a mnozí z nich prostě musí živit především sebe a rodinu. Dnes to už naštěstí ale ví kdekdo.   

A pokud se ODS takových funkcionářů zbavit nedokáže, či dokonce ani nemůže, nemá jako politická strana na české politické scéně už dávno co pohledávat!!! Dá se říct, že to samé jsme měli v PS a nyní nově v Senátu … 

JEŠTĚ NUTNO DODAT, ŽE VEČEŘE ZADARMO NA KARLOVĚ MOSTĚ 30.6.2020 PŘI OSLAVĚ VÍTĚZSTVÍ NAD KORONAVIREM C-19 NEBYLA VŮBEC K ZAHOZENÍ !!!  

H A N B A –  ZA JEJÍ ZVOLENÍ DO „NEJDRAŽŠÍHO DOMOVA DŮCHODCŮ PĚKNĚ DĚKUJEME“.  

Ověřeno od spoluobčanů ze Žďáru nad Sázavou.