Petr Hájek

PETR HÁJEK s využitím článku německého publicity Jana Waltera konstatuje nejen přibývající zdravotní důsledky vakcinace proti covidu, ale sílící brutální lži politiků a médií má za rozbušku, která rychle přibližuje společenský výbuch

Lžou nám ráno, v poledne, večer i v noci. 24 hodin denně již více než dva roky jedou naplno tlampače režimních médií, aby ospravedlnily rychle nastupující diktaturu. Nejprve si to vyzkoušli „cvičením“ covidismu a vakcínami. Ty ovšem teď téměř z médií zmizely (ačkoli čísla „nakažených“ jsou vyšší, než když nám vyhlašovali lockdowny), protože je vystřídala „ukrajinská lež“ a příprava veřejnosti na válku s Ruskem.

Sedíce ve vyhřátých kancelářích, asi se nakonec konat nebude. Spíš celý humbuk (po ruském rozhodnutí o platbách za plyn v rublech) brzy skončí. A protože to bude znamenat hlubokou hospodářskou krizi a zchudnutí celých mohutných skupin občanů, bude třeba to opět něčím zakrýt. A tak, poté, co uslyšíme jak Ukrajina a Západ Rusko porazily, covid s vakcínami zase přijdou ke slovu.

Je však otázka, bude-li to tentokrát stačit. Důsledky vakcinace se totiž začínají už projevovat – a je stále obtížnější ten průšvih utajit. Zvláště, když se to týká veřejně známých postav či podniků.

Šok

Neuvěřitelné scény se například odehrály na začátku letošní cyklistické sezóny ve Francii. Na klasifikační časovce z Paříže do Nice kolabovali naprosto vyčerpaní závodníci. Ze 154 účastníků jich nakonec dorazilo do cíle pouhých 59. Téměř stovka se jich zhroutila během závodu. Pozorovatelé jsou z toho naprosto šokováni. Takový průběh závodu se ještě v historii nikdy neodehrál. Odborná veřejnost ve Francii se zděšeně ptá, co stojí za touto katastrofou, které podlehli profesionální špičkoví skvěle trénovaní závodníci, kteří během Tour de France jsou zvyklí jezdit mnohem delší a náročnější etapy.             

Odpověď na tuto záhadu musíme hledat ve skutečnosti, že téměř všichni profesionální závodníci ve Francii a v dalších evropských zemích se minulý rok povinně podrobili očkování proti Covidu 19. Byla to jedna z podmínek, aby mohli v letošní sezoně vůbec startovat. Už tehdy se objevovaly hlasy, že experimentální vakcíny mohou mít vliv nejen na výkony, ale také na zdraví závodníků, neboť organismus je při špičkovém závodě vystavován enormnímu zatížení a nikdo neví, jak při takové zátěži bude tělo „přebudované“ vakcínou reagovat.

Varování zadupané do prachu

Již v listopadu 2021 vydal prestižní kardiologický časopis Journal of the American Heart Association  důrazné varování před experimentálními vakcínami mRNA s tím, že dramaticky zvyšují endoteliální zánětlivé markery a riziko ACS (akutní koronární syndrom). Vědci došli k závěru, že při vysoké zátěži bude hrozit kolaps organismu, což jim ovšem vakcinační mafie zadupala do prachu. Stejně jako jejich zjištění, že mRNA vakcíny dramaticky zvyšují endoteliální zánět a infiltraci T-buněk do myokardu, což bude příčinou zvýšeného rizika vzniku trombóz, kardiomyopatie a dalších cévních příhod. Vše se potvrdilo – jen o tom nesmíme vědět.

Takových varování bylo ovšem samozřejmě mnohem více. Nezkorumpovaní lékaři a vědci na celém světě včetně těch našich, jejichž mnohé studie na tato nebezpečí a rizika na základě dat poukazovaly, byli cenzurováni, označováni za šiřitele dezinformací, hoaxů, či přímo odborně a existenčně likvidováni. K dispozici zbyla pro veřejnost jen jediná oficiální „pravda“, kterou spolu s mocnými výrobci vakcín a mainstreamovými politiky závislými na farmaceutickém hyperprůmyslu vytrubovala po dlouhé měsíce a roky dvacet čtyři hodin denně korporátní média.

Obdobná situace jako nyní s ukrajinskou krizí, v níž cenzura svobodných informací ještě zesílila, a ti, kdo se pokoušejí přinášet jiné než povolené informace a názory, jsou už nejen blokováni, ale často čelí drsné státní represi a kriminalizaci.

Případy se množí

Drastická covidistická diktatura způsobila, že se mnozí podvolili. Podlehli mixu výhrůžek a nabízených výhod, a nechali si do těla vstříknout experimentální látku. Kdo odmítl, byl bez milosti „vyřazen“. Jenže o tom se stále nesmí mluvit ani psát. Obtížné to je však u hvězd sportovního nebe, což dokládá případ nejlepšího tenisty světa, Srba Nowaka Djokovice, kterého po skandálním „věznění“ nakonec australská vláda vykázala ze země, a nedovolila mu hrát jeden z nejdůležitějších turnajů sezóny.

Je ostatně příznačné, kolik vakcinovaných špičkových tenistů, zvláště tenistek, na posledních turnajích z blíže nespecifikovaných „zdravotních důvodů“ nedohraje své zápasy a z turnaje odstoupí (viz poslední turnaj v Miami na Floridě). A podobně je to ve všech sportech.

Dramatický nárůst kolapsů u vrcholových sportovců samozřejmě není dáván do souvislosti s vakcinací. Přitom je známo, že záněty srdečního svalu a trombóza či nepochopitelné „náhlé vyčerpání“ jsou pro sportovce obzvláště nebezpečné. Podobné zprávy jako z pařížského závodu přicházejí i z fotbalových hřišť a hokejových stadionů, kde rovněž dochází ve zvýšené míře ke kolapsům naočkovaných sportovců. V případě velkého závodu, jako byla zmíněná časovka Paříž – Nice, to však utajit nelze. Když najednou zkolabuje 94 závodníků je to více šokující, než když během zápasu odstoupí třeba tři čtyři hráči.

Hlavně to zamést pod koberec

Kultovní závod Paříž-Nice každý rok na jaře zahajuje cyklistickou sezónu. Letos po hromadném očkování došlo poprvé k takto masivnímu „výbuchu“. Podle mainstreamových sportovních médií byla katastrofa, kdy do cíle dojelo pouze 59 ze 154 účastníků, samozřejmě způsobena příliš náročnou tratí a údajně nepříznivými povětrnostními podmínkami.

Snaha zamést tím tento hromadný kolaps pod koberec ale naráží na hodnocení nezávislých cyklistických odborníků, kteří tyto důvody považují za nesmysl. Daleko náročnější tratě v daleko hoších podmínkách dosud nic takového nezpůsobily. Média se ovšem o to více urputně brání hodnocení odborníků a lékařů, kteří kolaps na časovce přisuzují právě vakcinaci proti Covidu 19. A nikde se neobjeví, že na celkově špatný zdravotní stav po hromadném očkování si stěžoval třeba i Julien Jurdie, sportovní ředitele cyklistického týmu AG2R Citroën. Nevidět, neslyšet, cenzurovat, zakázat, vyřadit – to je jediná odpověď politiků a vládců veřejného mínění.

Kdy se vrátí?

Od hromadného očkování přibylo infarktů i v populárních amatérských sportech. 20. března například list Le Dauphiné informoval, že cyklistu po infarktu musel vyzvednout vrtulník. O tři dny později se pak deník Abendzeitung zmínil o dalším cyklistovi, který byl nalezen v bezvědomí na ulici v Unterföhring, a později zemřel v nemocnici. Je to totiž potíž. Vzhledem k tomu, že seznam utajovaných poškození covidovou vakcínou geometrickou řadou narůstá, korporátním médiím se daří stále méně tyto kolapsy utajit.

Pokud bude vše takto pokračovat dál, budou nejen očkovaní sportovci stále více zatíženi rizikovým faktorem. A podobných scén jako na legendární časovce Paříž – Nice budeme sledovat mnohem více. Už nyní se pořadatelé děsí toho, co by mohlo nastat při nejslavnějších závodech jako je Tour de France nebo Giro d’Italia, kde je zátěž profesionálních cyklistů v jednotlivých etapách ještě mnohem vyšší. Zatím ale média udržují veřejnost v poměrně vysoké „hladině nevědomí“.

Problém je to u veřejně známých a viditelných postav a populárních sportovních podniků. O to, jaké mají problémy „neznámí obyčejní“ se samozřejmě z korporátních médií nic nedozvíme. Ta momentálně vyměnila jedinou přípustnou pravdu o vakcinaci a covidu za jedinou přípustnou pravdu o ukrajinské krizi a Rusku.

Věčně si s tím však nevystačí. Boje brzy přestanou a do západních zemí vtrhne děsivá realita energetické a hospodářské krize způsobené jak Green Dealem, tak nesmyslnou sankční politikou proti Rusku, která se jako bumerang právě obrací proti jejím původcům. Takže pak – nejpozději na podzim – opět vytáhnou covid a vakcinaci. Nebo něco podobného, co umožní zavádění a prodlužování dalších výjimečných stavů, v nichž se totalitním vládám tak dobře potlačuje nejen pravda, ale i lidový hněv.

Jenže čím déle budou lhaním, cenzurou a různými restrikcemi vytvářet v papiňáku tlak, o to větší výbuch potom přijde.