Neuvěřitelný „vtip“

Jeden Slovák na facebooku napsal , že Zelenskyj je nejlepší agent, jakého kdy měl Kreml. Jen za 3 měsíce dokázal nemožné:

1. Rekordně posílil rubl a vymanil ho ze závislosti na dolaru.

2. Aktivně obral Západ o neuvěřitelné peníze.

3. Mimo Krymu věnoval Rusku i Donbas a Azovské moře.

4. Vypnul plyn celé Evropě a s Moskvou koordinovanými kroky donutil platit za plyn v rublech.

5. Od začátku speciální operace opustili Rusko takřka všichni významní cizí konkurenti a uvolnili místo ruským podnikatelům.

6. Prosil Západ o tolik zbraní, že i Scholz prohlásil, že „Bundeswehru docházejí zbraně“.

7. Shromáždil celou spodinu neonacistické subkultury – potetované marginály, nájemné žoldáky z Evropy i odnikud na jedno místo, kde je mohli Rusové vždy okamžitě eliminovat.

8. Sjednotil ruský lid okolo Putina a všechny zapadniky přiměl k emigraci do zemí jejich snů. Tak silnou podporu pro kroky prezidenta a jeho kabinetu Rusko za celou dobu jeho prezidentství nezažilo.

9. Svými kroky zajistil stabilní základ pro doposud nejsilnější a nejstabilnější spojenectví Ruska s Čínou (která mimochodem co nevidět nahradí USA na pozici lídra světové ekonomiky), že Kissingera přiměl k tomu, aby varoval USA před nimi samými.

10. Založil podmínky pro rozvrat sociálního a zdravotního systému zemí EU zevnitř prostřednictvím uprchlíků z Ukrajiny.

11. Takřka demilitarizoval Evropu a přiměl ji, že ukrajinským ocelárnám, které v nedaleké budoucnosti budou pracovat pro Rusko, přivezla šrot na vlastní náklady. 12. Scenáristy Hollywoodu Sluha národa naučil, jak filmovou ságu Hry o trůny převést do reality při zachování všech postav a zápletek.