Dopis Fialovi

Čau Petře,
Nepíši vážený, milý a už vůbec ne „pane premiére“.
Vy už si nezasloužíte nic z tohoto oslovení. Snad jen „proukrajinský vlastizrádce ČR“. Protože to jediné Vás vystihuje dokonale. Vaše posedlost Ukrajinou vyžaduje akutní hospitalizaci na klinice psychiatrické léčebny. Za každým rohem vidíte proruského švába, trolla a spojence RF . Možná byste měl změnit dodavatele toho, co berete. Evidentně nejen Vy, ale i ten mentálně retardovaný starosta z Řeporyji, který by měl navštívit logopedii. Přestane si prskat na bradu a své okolí, když mluví.
Není jiné vysvětlení na Vaší reakci, že demonstraci svolaly proruské síly. Je to Vaše zbožné přání, abyste měl výmluvy. Fakt je ten, že to svolali občané země, kterou Vy cíleně likvidujete, podle bruselských pokynů. A neštítíte se skutečně ničeho.
Lidé Vás mají dost a chtějí Vaši demisi!!!!! Nejste zde vítán a je čas si zabalit kufr a vyrazit směr Ukrajina. Tu Vaši pletařku si vezměte s sebou, jako bonus.
Nazvat 150 000 lidí lůzou, je vrcholem Vaší drzosti. Peníze těchto lidí Vám nesmrdí, když si je vyplácíte každý měsíc?
Kdybyste nebyl srab a přišel se podívat, potkal byste úžasné lidi, kteří vydrželi mnohé. Někteří z nich si pamatují více než Vy. A Vy je nazvete lůzou? Nemáte odvahu, jako tito lidé, schováváte se za alibismus, lži a Brusel, který si Vás podává, jak horký brambor a Vy sedíte, zíráte a přikyvujete, jak nemocný osel.
Nemáte respekt v Bruselu a nemáte ho ani zde. Jste jen loutkou, které se trhají nitky. Již brzy Vás čeká pád.
Volby jste vyhrál díky své anti Babiš kampani a důvěře lidí, kterým jste slíbil, že naši zemi zachráníte. Důvěru jste ztratil, zemi zničil. Český lid jste podvedl. A ten nyní stál na Václavském náměstí a řekl dost!!!
Zatímco Vy jste jen čivava, která se třepe za dveřmi, oni reprezentují silného lva, který se vzbudil.
Všichni, i když vyčerpaní a unavení manipulací této vlády, posbírali sílu, aby se Vám postavili. Všichni tito lidé jsou připraveni postavit Českou republiku zpět na nohy. Čeká nás dlouhá a tvrdá práce, takže nám nestůjte v cestě. Zde jste nechtěný, zbytečný.
Dnes začala nová éra, do které Vy, Rakušan, Pekarová a ta Vaše banda SPOLU nepatříte. Jsme připraveni si vzít zemi zpět a předat ji lidem, odborníkům, kteří jsou schopni zastavit uměle vyvolanou krizi a vrátit lidem život, naději na budoucnost, a zajistit klidné stáří.
Vy běžte třeba ke všem čertům. Tam totiž patříte.
Petra Rédová