Pane Skopečku, jako vždy, mluvíte hezky…

…a skutek utek. Viz odstavec :

Kde ještě vidíte rezervy, na které je nutné se zaměřit v roce 2023?

Je před námi spousta výzev a problémů, které tu nebyly dlouhé roky vůbec řešeny. Penzijní reforma, udržitelnost financování zdravotnictví, které nabízí stále lepší a dokonalejší metody, přístroje, léky, ale také za mnohem větší peníze. To je obří úkol, který před námi jako společností stojí. Zatím mám pocit, že si ho moc nechceme ani připustit, natož abychom ho začali vůbec řešit. O energetice jsme mluvili. Já bych dodal i celkové zeštíhlení státu, odbourání spousty nepotřebných agend. V době krizové na tyto věci chybí čas i energie, ale jen je tlačit před sebou donekonečna nemůžeme.

S tím se plně ztotožňuji, ale vy, dávno vyčpělá „pravice“, jste vždy o tom všem jen kecali, ale nic nikdy pro zeštíhlení státu a vyházení zbytečných buzerujících úředníků nic nikdy neudělali, naopak!

Zavádíte buzerující kraviny, chcete nás cenzurovat- další úřady, necháte piráty dělat hovadiny při založení opět pro ve volbách neúspěšné spolustraníky ( DIA) a podobně (soudruzi Kartouz, Cemper a další- prý neziskovky-chachá) , vymýšlíte si boj s jakýmisi dezinformacemi, které se za rok ukážou, že to byla nejen pravda, ale přímo prognózy a pravdy. Vám se prostě hodí, že předchozí levicové vlády tu špínu udělali za vás a vy už ji pěkně necháte být, naopak zatápíte pod kotlem problémů, jako jste v tichosti ponechali Kalouskovu povodňovou (či jak tomu teď říkají, snad solidární- s kým proboha!) daň, kterou jste pěkně v tichosti ponechali nadále, i když její smysl pominul…Pauperizujete právě ty, za které máte bojovat- malé a střední podnikatele!

To jste celí vy- huby plné žvástů, ale sami jen hrabete pod sebe, platy jste si zvýšili o můj důchod, natož o důchody lidí, kteří jako já to štěstí na lepší příjem neměli; jo, to se vám to žvaní a žije! My ostatní musíme makat i v důchodu, spousta lidí se dře ve dvou a více zaměstnáních, aby přežili, ale vy si budete válet koule nebo stydké pysky někde na Baleárách, Floridě a podobně! Případně z této zničené země někam trvale zdrhnete debužírovat si z nakradeného z tohoto již rozkradeného státu Vašimi vládami do roku 1998! A to Topolánkovy vlády…Nečas? Samé sliby, jenom chyby…

To byly panečku vyrovnané rozpočty 1993-1998, když jste měli co prodávat cizákům za směšné ceny, co???

Teď si prachy můžete tak akorát natisknout, ať je to tu jako ve Výmarské republice! Dejte pozor! Nový Hitler už někde čeká! Staliny již máme – stačí se podívat do vedení obou válčících republik, vedení EU a USA!

Více zde:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Asi-ten-pad-na-usta-bude-muset-byt-jeste-silnejsi-Poslanec-ODS-nahlas-premysli-jak-zastavit-zeleny-Brusel-725223