Nevyberete si… Prezident jako prezident?

Posílám jedno zajímavé video, které já nijak nekomentuji…ještě jsem si na to neudělal názor…

To jsme měli prezidenta! Tomu čest, pravda a lež přímo koukala z očí!
Přece si nemohl nechat opravit „svůj“ budoucí majetek ze svého!

Přátelé, nečekané a dlouho utajované video, které se nemělo dostat nikdy na veřejnost.

Václav Havel si napřed nechal opravit Lucernu a pak si ji už opravenou vzal v restituci, kterou předtím, s divadelním patosem vždy odmítal. Proč to nebylo obráceně, napřed v restituci Lucernu získat a pak za svoje peníze opravit ? Nikdy bych nevěřil, že si Václav Havel uměl praštit svoji pěstičkou do stolečku…… a jak také, když tuneloval. Na obnovu Lucerny obdržel od generálního ředitele Chemapolu Junka (agenta StB) 700.000 000.- Kč. A nikdo ani nepípl. Neměla by Dáša vrátit těch 700 mega ? Tunelář Václav HAVEL z Chemapolu v BANKROTU vysál 700 miliónů Kč od bývalého příslušníka StB soudruha Junka.

Poté URÁŽEL ČESKÝ NÁROD, že ho SERE! Viz příloha.

Dnes mu kladou „svazáci“ z gymnázií věnce za čestnost!

Je smutné, že je to pravda!

 Vůbec už mě nezajímá nějaký předvolební boj a mám pro to tyto důvody: „Vy, kteří neustále pindáte o nějakém pofidérním šetření a myšlenkách na budoucí generaci, běžte do hajzlu! Až všichni ti (Havloidi, sluníčkáři, kavárenští povaleči a hlavně převlečení bolševici, co zprivatizovali a vytunelovali národní podniky), vrátí všechno to, co za 30 let rozkradli, pak se můžeme bavit o nějaké budoucnosti! Až modří ptáci vrátí 300 miliard z podvodu LTO, 300 miliard z důchodového fondu, kterým si KLAUS a TOPOLÁNEK vylepšovali státní rozpočet! Až bude vráceno 900 miliard z fondu národního majetku, které zmizely neznámo kam! Až gauner Bakala vrátí 100 miliard za OKD! Až převlečení bolševici vrátí 200 miliard za sanované banky a ODS a ČSSD vrátí zkorumpované stovky milionů, které jim vrazil do kapes BAKALA na předvolební prasárny! Pak se můžeme bavit o budoucnosti..!“ Do té doby nepište voloviny o předvolebním boji. Je to téma akorát pro -cetileté fracky, kteří už neznají co je to práce, co znamená denní vstávání ráno za plat, pro který většina z nich dnes ani nevstane z postele. To všechno podstoupili rodiče, aby se dnes mohli mladí flákat, protože práce již není povinností jako tenkrát! Jaká škoda!! To všechno pramení z vaší neschopnosti něco pořádného dělat!

 A vy ostatní (dnes už důchodci) si uvědomte před volební urnou, že je to právě ODS, TOP 09 a PIRÁTI, kdo dneska veřejně prohlašují, že jsme na obtíž a brzdíme rozvoj naší vykradené, vytunelované vlasti! My jsme ti zatracovaní senioři, kteří jsme tuto zemi vybudovali a ti nynější politici ji zašantročili! Taková je pravda !

https://viditelny-macek.cz/public/kapitola.phtml?kapitola=141330&menu=0