Na rozcestí

Vážení přátelé,

jsme na rozcestí mezi rapidním zhoršením celé naší ekonomické a politické situace a mezi snahou o pomoci těm, kteří to již minimálně rok potřebují a tato vláda na ně přímo SERE.

Máme dva soudruhy z KSČ, jednoho vyprázdněného a Fijalenkově vládě nakloněného pohledného kladeče věnců, generála Petra Pavla (bacha na vojenské diktatury) a mezi nepříliš pohledným, ale ekonomicky vzdělaným podnikatelem ze Slovenska (Slovák v čele ČSSR a nyní ČR jako za Husáka), který by rád byl prezidentem této banánové protofašistické republiky.

Když mám volit mezi dvěma jasnými zly ( Generálem cvičeným na špiona a převlékačem kabátů, hlavně aby z toho něco káplo) a mezi Slovákem, ale poměrně úspěšným podnikatelem, který měl problémy s covidismem a koronafašismem a přesto pomáhal většině obyvatel, pak mi nezbývá než volit, byť se sebezapřením, Andreje Babiše.

Už jen proto, jak proti němu vystupovali současní svazáci a novodobí soudruzi a zemští škodiči, ba přímo vlastizrádci, sedící v současné Poslanecké sněmovně a Senátu (odkladiště neúspěšných), jak jej mají rádi hovinkáři a rektáldoři, jak jej očernili kvůli Čapáku (peníze vrátil, škoda nula, soud vyhrál) – vždy načasováno před volbami těmi novinářskými nulami, místo zvelebené a úspěšné.

Náš člověk cítí potřebu změnit tento svět vykloubený z normální reality. Cítí potřebu ukončit nesmyslnou válku mezi slovanskými národy, potřebuje žít s cenami prakticky všeho denně potřebného takovými, aby to utáhl a něco zbylo na důchod, aby občan nebyl druho- či třetiřadým oVčanem.

Petr Pavel toto nebude mít snahu řešit- prostě na to NEMÁ! Bude poslušným panákem kolaborujícím s touto nesmírně arogantní a asociální vládou.

Andrej Babiš naopak bude umět řešit mezinárodní vztahy a co mu dovolí ústava, to využije ve prospěch oBčana této zmučené země.

Není co dodat- volím Andreje Babiše!

Kdo přemýšlí a vidí svrab a neštovice kolem sebe, bude také volit Andreje Babiše. Ten je schopen se domluvit se státníky světa na takové úrovni, jako je Macron, Biden a další.

Generál to jistě „umí“ v NATO, a tato vražedná organizace (měla být zrušena, pamatujete na Varšavskou smlouvu a Havla?) podporuje další bídu a utrpení ukrajinského lidu, tak co ještě chcete řešit? Stojíte o válku nebo mír? Petr Pavel mi vychází jako zcela nevolitelný!

Andrej Babiš je opravdový kandidát do krizové doby současnosti. Jen ne generál! Tahal by nás do opravdové války, když už jsme v proxy válce do posledního Ukrajince! Babiš nenechá nadále pauperizovat plátce daní, bude kontrovat pětikolce a bude je školit, jak se to má dělat správně.

A proto volím AB!

Pamatujte- už není kam se odstěhovat, kam utéci, aspoň v rámci tzv. Západu a EU tedy určitě NE! A ani do USA!!! Tam už vůbec NE! Není prostě kam utéci proti asociálnosti v ČR! Babiš se asociálně nechová, byť miliardář.

Ostatně:

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Pavel-ze-neni-vladni-kandidat-Babisovi-priznivci-se-nastvali-I-na-Nerudovou-726179